- TORSDAG -

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 3
Idag kan ni läsa en liten intervju som Sanna gjorde om Bloggdesign :) den tycker jag ni ska gå in och kika på faktiskt!

Blev en lång sovmorgon idag, som alltid, fy på mig själv! Sitter och mumsar i mig lite frukost som ni ska se här nedanför, NOM NOM.. Frukost är riktigt gott, när det inte är tvingat att äta. Frukost innan jobb och dylikt är verkligen en piiiina men när man får gå upp när man vill och äta när man vill kan de vara riktigt mysigt :) och gott om inte annat. Har helt snöat in på blåbär och mandel haha.
Mycket prat och frukost här, L A M E..

Brodys mamma i The Hills ser för jäääääävlig ut. Snacka om sönderopererad. Fick bara lov att skriva det haha!!

Redan fredag imorgon, vart tar veckorna vägen egentligen? H ringde imorse och frågade om jag ville gå på RIVERDANCE.. JAAAAAAAA :D naturligtvis vill jag det. Dock var föreställningen den 4:e Januari och H börjar jobba igen den 6:e :(((((((( *besviken* Vi lär ju nästan åka den 3:e eller 4:e för att hinna ner i tid. Jefla skit..

Nog från mig, design som gäller idag :) fun. H Å N G E L

#1 - - S A N N A S . R U M:

Åh, men tack själv att du ville vara med :D Sorry att det kom sent, jag trodde att jag hade postat det men det hade jag tydligen inte ;P

#2 - - Anonym:

Det där såg riktigt gott ut :D Själv åt jag kokta ägg och smörgåsar i morse, men det var inte så gott som jag hade väntat mig :/

#3 - - Naddy:

Jag tycker hon är rolig, varje dag jag läser får jag mig ett gott skatt, för tjejen är lite lost men det är juh den rollen hon väljer att spela. självklart ska man inte skoja om självmord men jag tycker inte att hon på något sätt kan hållas ansvarig..!

Till top