Booring saturday..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 10
Määätt och belåten men nästa helg blir det en annan restaurang :) vi kommer föräta oss på favoritstället annars haha. De hade börjat pynta stan med massa julbelysning, supermysigt. Kommer bli jätteskoj och gå på julmarknaden här i Innsbruck sen, den ska tydligen vara något alldeles extra.

Ska kika på Public Enemies med Johnny Depp nu :) Depp är alltid trevlig och spana på hihi. Så jag hoppas ni får en fortsatt trevlig lördag. Puss pusss

Häxan Sara ;}

#1 - - Anna:

Haha, nu förstår jag vad du menade med häxnaglar ;D haha

#2 - - Sis:

Jo fast jag vill inte lägga ut så mycket på schampoo :P Jag vet inte, frågade nån tjej som packade upp schampoon, men hon sa bara att "nej dom kommer försvinna från ICA" men fick inte ur henne varför. Men herbal finns inte heller på Coop eller hemköp eller nånstans, är så sur >_<

#3 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia:

11 år sedan idag!:( Men jag har inte träffat hennes sedan jag var 5 år och fick aldrig chansen att ta farväl av henne när hon dog 1998 för då var vi i Sverige och hade inte fått uppehållstillstånd. Så 1999 besökte vi hennes grav för första gången mindre än ett år efter hennes död! Men det sorgligaste denna dag är att min mamma inte fick träffa sin mamma en sista gång och ta farväl, 1992 var sista gången min mamma träffade sin mamma!

#4 - - Carina:

o jag som trodde det var typ sombreros

#5 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia:

Tack så mkt gumman, det betyder massor!:) Kram kram:)

#6 - - Sis:

Jo jag gjorde det faktiskt, och det verkar som att herbal försvinnna från norden. Den ska få en ny look dock. Men de ska inte ta in nå fler till butikerna här. GAAAH!!

#7 - - V I L J A:

Haha va söt du är Sara ^^

#8 - - Anna:

Du finns med på min lista med 5 favoritbloggar på min blogg nu ;)

#9 - - Maria:

SV:

Ja, den boken finns att beställa från dem flesta internet bokhandel. Jag köpte den på bokus.

#10 - - Elsa :):

jag äter också choklad xD<3



hah vad är det hon har på naglarna?:)<3

Till top