Stel och har ont i nacken..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 12
Känner mig knasig i nacken, som typ stel? Svullen? Duvig? Nästan som början på sjuk, hoppas det bryter ut nu isånnafall så de inte kommer när vi är i sverige sen :P orka åka bil när man är dålig och vi ska hem 180 mil! Åka bil när man är sjuk är fasiken ingen höjdare. Har ju 2 ½ vecka på mig att bli frisk så.

New Moon på lördag :D WEEEEHOOOOOOO ÄNTLIIIIGEEEEEN. GLAD GLAD GLAD GLAD... Måste läsa boken innan igen, bara för att hihi. Terry Goodkind får vänta ett litet tag till på att bli läst. Bion börjar kvart i elva?! Wierd..

Vill ha en julkalendeeeer. Stod och höll i en igår, men sket i det sen. Man blir aldrig för gammal för julkalendrar, sådeså! Undra om honey vill köpa en på vägen hem :)

Designkön krymper mer och mer :) har ju en rätt lång kö nu, så de känns skönt att den börjar sjunka, avskyr att folk får vänta, vet ju själv hur kul det är med en ny design och man vill visa upp den och bloggandet blir sååå mycket roligare med en snygg design!

Har lite dötid över just nu, tyvärr, så ska kika på SATC och dricka lite te. Pusss

(Har ni sett att det snöar på bloggen? Myspyyys!)

#1 - - Eva:

Oj vilken fin blogg du har :-)

Hittade dig via MissMagic

#2 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Svar: Kanon! :)

#3 - - Molly:

Känner igen det där i nacken. Iofs har jag haft det både i nacken och ryggen i typ 3 veckor nu :/ Vill inte ha nån konstig inflammation eller nåt!



Hoppas det blir bättre i nacken <3



Jag ser ingen snö :(



Åhh, julkalender.. det måste jag köpa mig en. Förra året hade jag Hello Kitty och Kalle fick Spiderman :P Haha.. det är hur mysigt som helst!



Puss

#4 - - Elin - Design&Makeup.se:

Jag tror folk har slutat skicka mail till mig nu och blir frustrerade för att de aldrig får svar. Jag har inte tid och det säger jag till dem, haha men NU när jag har tid då är det ingen som kontaktar mig haha.

#5 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Man ser inge snö, inte här på entry page iaf. Men har sett den på framsidan och där var det tjusigt :D

#6 - - Frida:

Jag som faktiskt bor i Sverige.. och jag är tokig i hela twilight serien och har inte ännu sett new moon.. tack vare att hålan som jag bor i inte har new moon premiär förrens den 11/12 :( Får fortfarande vänta :(

#7 - - Nicole:

Haha tack för din lilla kommentar :P

#8 - - FROZEN YOGURT:

180 mil, i bil... låter.. verkligen.. trevligt! ;S

#9 - - FROZEN YOGURT:

Pek! Jag tycker det kan vara jobbigt att åka bil från skövde när jag är där :O men det är ju bara ungefär 5-6 timmar. puh!



Haha jasså! :D tack för svaret, vi satt och snackade om det idag om vad i helv*te det var för nått.

#10 - - V I L J A:

Funderar även jag på att köpa mig en julkalender, man blir som du skrev, aldrig för gammal. Inte enligt min mening i alla fall :D Haha, fast jag är lite kinkig, det måste ju vara ett snyggt motiv ;)

#11 - - Jennie:

Usch hoppas du inte blir sjuk!

#12 - - Johanna:

Jag bara älskar filmen New Moon världens bästa film har sett den 2 gånger redan på bio. Men är ett stort fan av the Twilight sagan. och Robert Pattinson såklart

Till top