Dolphins Cry...

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 9
Suttit med en design hela kvällen :) trooooor den kanske är klar, vi får se. Tycker de är väldigt fina färger i den, ni får vänta och se hihi. Men nu ska en trött och kramsugen Sara gå och lägga sig, nej inte kramsugen på det sättet, vill bara kramas :))

Sov så gott pluttar, I know I will

Life is like a shooting star
it don't matter who you are
if you only run for cover, it's just a waste of time
we are lost 'til we are found
this phoenix rises up from the ground
and all these wars are over

#1 - - Vanessa:

Hejsan! fin blogg du har, allt bra?



Hoppas du haft en super bra Fredag! Kram&Godnatt (:

#2 - - Joysan:

Hahaha...ja, typ...och så vill man ju inte visa att man sitter där och bölar (fast att alla andra också gör det) så hela ansiktet var ju tokblött av tårar...

#3 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Tänkte bara informera om att jag hittade det nya pluginet blogg.se har lagt in. Det ligger i category page och det är bara att lägga in font-family vid font-size om jag såg rätt :)

#4 - - evelina:

sv: vadå skrev 2 gng? Jag skrev att du hade en fin blogg? alla som kommenterar vill GÄRNA att du kollar in deras bloggar för annars skulle dom inte skriva sin bloggadress! Jag ville att du gärna skulle kolla in min blogg och säga om du tyckte den är fin eller nått. Spamm är när man skriver något kränkande och reklam är tex: kolla in min blogg, jag säljer 2 klolar för 199 kr. Men då kan vi väl du säga att alla som skriver sina bloggar antingen gör reklam eller spammar och ska anmälas.

#5 - - Molly:

Aww, vad gullig du är :)



Hehe, ja.. egentligen så ska man ju använda camera raw (ett program i photoshop) om man fotar i RAW (kvalitén på bilden blir mycket bättre). Där kan man också göra skärpa i bilden.



Man kan ju ställa in 3 olika reglage. Och det sista reglaget kan man ställa in om man ska skärpa porträttbilder. Den gör kanter skarpt men håller "släta" ytor som kinder osv släta. Det är superbra :)

#6 - - Babbi - Bloggdesigner:

Då gjorde du något fel ang kodmall/category page för här funkar det finfint!

#7 - - MS | › Michael Jackson ♥:

riktigt fin header tjejen!

#8 - - Lena:

Jätte fint du gjort i bloggen.....Fortsätt så, man blir sååå inspirerad....

#9 - - evelina:

JA DET STÅR KLART OCH TYDLIGT ATT ALLA SPAMM KOMMENTARER OCH REKAM ANMÄLS!!! MEN HUR SKA JAG KUNNA VETA VAD REKLAM ÄR FÖR DIG? okej att man skriver sin blogg adress är reklam, hur ska jag veta det? det stod inte! blogg.se tycker säker bara att det är jobbit när du anmäler hit och dit kommenterar som inte menas illa. jag kan anmäla dig för onödig anmälning!!!

Till top