Malteser, en av de faaarliga :)

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 8
Bloggen går enoooormt segt, eller är de bara hos mig? Som vanligt kanske man ska säga.
Varit nere på stan en liten stund, köpte en julklapp till mamma ;) och så käkade vi Schweinebraten?! med knödeln och surkål. Surkål är verkligen inte gott, så ni vet det. Men knödeln och köttbiten gick ner iaf även om de var lite tidigt på dagen.

Läste ni om att Maltesern är en av de farligaste hundraserna enligt en statistik som är gjord i Australien?
Lite skoj info för alla "kamphunds" hatare :) en liten hund skiter folk ofta i att uppfostra och de får bete sig precis hur dom vill för att "dom är ju så himla söta och gör ingen skada". Sjukt tycker jag! Hund som hund och vill jag kladda i deras matskål, eller ha deras ben så ska jag kunna ta de utan att dom hugger av en fingret.

Snart ska vi åka och lämna av honey på flygplatsen. Sen får Micke köra hem till våningen igen, spännande :D haha. Kommer sakna honey massor men de kommer gå så fort och jag behöver bara sova ensam en natt så :)

#1 - - Therese [ Tescho ]:

Svar: Det är ju inte låga priser om man säger så.. Jag kan tänka mig att det är en väldigt knivig situation. Men man får tänka med hjärnan och ändå följa hjärtat :)

#2 - - Johanna:

älskar fjällen brukar åka till Åre på vintern

#3 - - Therese [ Tescho ]:

Helt rätt när det gäller hundar förresten! Man ska kunna göra vad som helst utan att de säger ifrån. Man vill ju inte ha något litet monster hemma heller..

#4 - - JEAN-NOËL LANGENFELD:

.. :) hehe, I know cabbage is a dish in my area..

#5 - - Emma:

haha en liten malteser. håller med, det har att göra med ägaren - inte hunden. många trögfattade där ute... ;P

#6 - - maria:

Nä tycker absolut inte att det är rättvist. 10 000 kr är Grymt mkt pengar för en månadshyra.. då ligger vi i lä, med typ 5200 hehe :P Som sagt, jag hoppa att det löser sig för er. Mysig bild föresten :)

#7 - - ★ Blue Velvet ★:

Fin din header har blivit gumman!

#8 - - Babbi - Bloggdesigner:

Segt som fan här med :(

Till top