Flitiga läsare..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 8
Herregud vad det har droppat in kommentarer på Vart/var du bor frågan under dagen :D suuuperkul, trodde inte de skulle bli sådär populärt haha, lite överraskad är jag ju! Imorgon kommer de en ny fråga som jag hoppas ni vill svara på.

Ska nog krypa i säng nu faktiskt, känner mig lite småtrött, har ju faktiskt gått upp sju två dagar i rad nu. Duktig. Kommer bli superensamt att sova utan älsk dock, brukar alltid sova sjukt dåligt när inte han är hemma. Fler som gör det kanske? Tryggheten man känner är som bortblåst och så är jag mörkrädd också :P haha.

Hoppas ni sover gott sötisar, de ska jag försöka göra. Puss puss ;}

#1 - - Julia:

varsågod:)

#2 - - JEAN-NOËL LANGENFELD:

.. Do not be afraid of the dark ;) ,..and this picture is quite my style, really great ..

#3 - - mikaela:

Mina föräldrar älskar att resa så jag och mina syskon har hängt på mycket runt i världen :) I saudi bodde vi i tre år och i malaysia i ett år eftersom pappa jobbade på ett företag där han fick resa runt mycke helt enkelt :)



Vi var i österike 2002, då var vi Wien, superfint! såg en massa platser jag inte kan stava till, haha.



#4 - - W e b - L i n n . n o:

Åhhh ditt design har blitt så fint. Nesnte så jeg får lyst å kidnappe deg og få deg til å lage mitt design. :P

#5 - - Beyond the sun:

Vad fint det har blivit härinne! :)

#6 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - 6:E NOVEMBER OFFICIELLA CHOKLADDAGEN!:

Hej kära trogna bloggläsare!



Nu vänder jag mig till dig som jag vet följer min blogg med information om vad som pågår. Som jag tidigare informerat håller min blogg på att byta plattform. Jag ska gå över till en egen domän och därför fungerar för närvarande inte adressen: alisagonzalez.se då den är under bearbetning hos webbhotellet.



Så för närvarande ligger min blogg under den gamla adressen: alisagonzalez.blogg.se men så fort allt är klart med nya plattformen kommer den gamla adressen att fungera igen och allt kommer att vara tillbaka till det gamla vanliga för er läsare.



Jag vill tacka dig för att du följer min blogg, det betyder väldigt mycket för mig och jag hoppas att ni har överseende med det lilla krånglet under den närmaste tiden. Men när allt är klart kommer det att kickstarta min blogg. Jag ser verkligen framemot detta.



Ha en fortsatt trevlig dag!

Mvh

Alisa

#7 - - Maria:

God morgon gumman.

HUr går det med lägenhetletandet?



kramar om

#8 - - Camilla [ e r u a n n o n ]:

SV: Vad bra :))

Till top