Godmorgon honeys..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 5
Idag är det städning som är högsta prio på schemat :) honey har varit ner och hämtat dammsugaren, som btw kostar ca 2500 kr. VEM betalar så mycket för en dammsugare och de ska tilläggas att den är riiiiiiktigt dålig, man får skrapa upp skiten för den vill inte suga upp :P haha.

Senare under dagen så kommer det lite om hur jag gör mina designer. Fått frågor om detta och jag ska försöka förklara hur jag gör :)

Men nu ska jag hjälpa hubby. Pussss
#1 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia:

heheh tack gumman:D Det blir mer fram till jul kan jag lova dig hahah

Åh ska iväg och testa den!:)

#2 - - Linn:

Haha, våran dammsugare kostade något sånt. Men den är grymt snygg & grymt bra, plus att jag använder den varje dag ;}

#3 - - Stephanie:

Åh, dammsugaren i min korridor är också helt värdelös. Riktigt kul när det dessutom är heltäckningsmatta överallt och man bara kan gissa hur mycket skit som gömnmer sig där.

#4 - - S A N N A S . R U M:

Åh vad kul med lite tips, sådant är alltid roligt (:

Hoppas att du får en bra dag, Sara, trots en dålig dammsugare (:

#5 - - Joysan:

Gaaah, haha...hata kassa dammsugare! Vi hade en från rusta förut...man fick ligga på golvet och hålla munstycket ovanför skräpet en stund för att det skulle sugas upp. Haha...vi tyckte inte dammsugningen var överdrivet roligt...men sen köpte vi en riktigt bra på elgiganten. Sååå bra :-)...Visst var den lite dyrare, men då kan man ju ha den flera år :-)...Så det jämnar nog ut sig :-)...rent pengamässigt alltså :-)...Nu är det nästan en fröjd att dammsuga :-)...Hihi...jag blev tillfrågad att göra en design igår, men njae...jag tycker verkligen att det är skiiitsvårt och vet inte hur många timmar jag har pillat med min...och då är ju den jävligt enkel egentligen...haha...Hoppas att ni har en riktigt skön söndag! Kraaam

Till top