Gooodmorning FRIDAAAY

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 10
Var lite småduktig och gick upp med älsk imorse, han hade lite sovmorgon också så :) pigg som en liten mört och med en latte vid sidan av, natürlich, det får man ha på morgonen. H jobbar kortisdag idag så om ca 5 timmar är han hemma igen och då ska vi ner till ett köpcentrum som ligger utanför hans jobb, kommer fasiken aldrig ihåg vad det heter :P men H&M finns där iaf, vilket jag vill in på, I need svart nagellack, nytt diadem och någon baströja och så kanske någon mer "onödig" sak. Kanske någon julklapp ska inhandlas också.
Ska kanske köpa nytt halsband till Zamme också :) antingen babyblått eller vinrött med två rader med kristaller i, riktigt billigt här nere faktiskt. Får visa sen om det inhandlas.

En sak som är grymt kul med Österrike är ju att dom är lite "efter" i det mesta, men inte när det gäller källsortering :P en för plast, en för papper, en för kompost och en för kartonger och glas/skadligt :) verkligen skitbra och detta borde dom börja med i sverige också tycker jag. TUMMEN UPP!
När jag menar med efter, vilken normal människa står och röker på en bensinmack?? Vid pumparna?? ÖHHH DUUUUHHH :P

Har tänkt på det att jag skriver nästan aldrig riktiga inlägg längre. Någon liten text någongång om dagen och sen typ bilder och pryttel i dom flesta inläggen. Kanske är för att efter ett tag märker man att ingen läser ens förbannade inlägg ändå :P eller några gör det men verkligen inte alla.
Text är faaarligt, akta er ni kan ju faktiskt hitta något intressant att läsa ;)

Sweeeetkisses...

#1 - - maria:

Här uppe i norrland har vi haft källsortering så länge jag kan komma ihåg :P nja kanske inte utan snarare ett par år tillbaka :) Tar ju egentligen ingen större tid att sortera och det känns bra att man får möjligheten att göra det :) Föresten, är lite avis att ni ska fara och se Riverdance, har jag alltid vetlat göra hihi :) Ha en så trevlig helg!kram!

#2 - - ElinArmour:

Är jag efter eller är det normalt att inte veta vad "pryttel" är? :$



Fin bild - as usual! =D

#3 - - Anna:

Här i Kalmar så har vi faktiskt riktigt ordentlig källsortering, vilket jag också tycker är jättebra :) Och jag läser alltid dina inlägg, för jag tycker att det är intressant att läsa vad du tycker och tänker ^^

#4 - - ElinArmour:

Haha, nejdå frågetecknet försvann =D

#5 - - JEAN-NOËL LANGENFELD:

..a nice picture to see the morning..:)

#6 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia:

hehe visst!:D Love them!



Gumman min poll kommer juh från Wordpress det är en plugin så den fungerar inte för blogg.se. Så jag vet tyvärr inte men jag vet att vissa bloggar har hittat en ny poll dock minns jag inte den nu!:(

#7 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Svar: Ja :D



Ja då, text kan faktiskt bitas ;) ..och vi har ju märkt att olika länder prioriterar olika. Jag menar, hur självklart är det inte med rökförbud på bensinmackar :P

#8 - - kristina:

Hum jag fick typ samma mail från blogg.se när jag ville byta namn på min förra blogg på grund av att jag ville inte att folket här skulle veta om den, men fick samma svar så då blev jag skit förbannad och stängde min blogg, :( men skapade en ny, men allt va ju borta.



Jag läser din text, don't worry. de är ju därför man går in på andras bloggar? eller ja... vissa går in bara för att de vill ha fler besökare till sina egna och skriver en kommentar typ: hej hur mår du?" eller liknande. hatar sådant.



Källsortering borde vara ett måste, dock är de ganska omöjligt här, de har 3 olika ställen man måste åka till för att sortera.. och då finns inte kompost. borde finnas källsortering vid varje hyreshus.. tycker jag. Men de blir nog alldeles för dyrt för kommunen.



=)

Hoppas ni får en trevlig helg.. och jag vill bara säga att de är underbart att ni fick positiva nyheter om den nya lägenheten! Tumme upp för de!

#9 - - Beyond the sun:

Jag läser dina inlägg - långa som korta :) Och jag älskar dina långa videoinlägg :)

#10 - - Jennie:

Så vacker himmel :)

Till top