Håll alla tummar..

Pälsklingarna / Permalink / 11
Vi var precis och kikade på våningen här i Grinzens. Jäääättefin, med egen ingång, badrum, sovrum, matrum, kök mm. Det enda är att de inte finns en tvättmaskin, men det går ju att ordna. Internet var inga problem och tydligen var Zamme inget problem heller. Nu gäller de bara att dom ska bestämma sig och att lite annat ska fixas. För även om dom säger ja så vet vi inte om vi kan ta den. Det är en lång historia som jag inte kan berätta här!
Jag bara hoppas att allt går vägen.

Whisky åker idag till ett gammalt pensionerat par i Norrköping som ska vara fodervärdar till våran älskade kille tills i Jul. Som jag sa igår, problemen blir bara fler när ett börjar ordna upp sig så kommer nästa. Sedan får vi se vad som händer.

Men just nu måste jag leta på en bärväska till Zamme så han kan följa med överallt! Hade sett ut en förut men hittar inte vad sidan hette.
När jag skaffade Zamme fanns de huuuur många sidor som helst som sålde hundprylar, för då var de verkligen en innegrej att ha hund, men nu får man verkligen leta med lampa och lykta efter sidor som inte säljer svindyra märkesprylar såsom PUPPIA, även om de är fint så tycker inte jag det är värt pengarna!

Så nu fick lite info, kan inte gå in så mycket på mer vad som händer just nu. Men jag hoppar det ordnar sig snart

Denna får de nog bli, billig var den också :) bara 325 kr!

Bärväska ifrån Lechien.


Bärväska från Lollipup
Har kikat på denna länge. Men 815 kr är lite dyrt och sen är den ju rosa :P Zamme är ju kille hehe även om han har ett rosa utdragbart koppel. Men den fanns i olika storlekar och de gör inte den ovanför.
#1 - - JEAN-NOËL LANGENFELD:

..:) ,the phrase on your home page is pretty.. "to the world you may just be one person,but to one person you may be the world" ,nice .. and hello at the dog..!!

#2 - - p o u l i n e:

sv: jaja förlåt :/ men jag skrev faktiskt inte KOLLA MIN BLOGG!

#3 - - p o u l i n e:

sv: jaja förlåt :/

#4 - - supermom:

Vet inte om det är löven som spökar för när jag la in den så fungerade allt. Sitter på jobbet och på datorn här ser allt ok ut... Kanske det beror på vilken webläsare man använder?



Vad kul om ni får lägenheten och att Zamme får komma ner! Håller tummarna för att allt blir bra! :)

#5 - - Linn:

Sv; Seriöst?!

Väljer hon av sina favoriter. Ah men det var ju väldigt sjysst! ;/

#6 - - Linn:

Sv; Det är nog sant det. Hörde att hon hjälpt foki att synas så hon kanske försöker få fler att synas som foki, haha ;} men ändå. Tycker ändå inte att det ska vara upp till en människa att bestämma det. Isf tycker jag att man bara ska få synas EN gång.

#7 - - Linn:

Sv; Faktiskt.

Men de vore mer OK om det var saker osånt om de kom från olika personer iallafall... men det är aldrig nått viktigt. aldrig nått om pälsindustrin (som många skrivit om) eller så.

#8 - - Molly:

Åh, vad roligt :D Jag hoppas att ni får den, jag håller verkligen tummarna!



Kramar

#9 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - 6:E NOVEMBER OFFICIELLA CHOKLADDAGEN!:

Åh det känns underbart att höra hoppas att det går bra med den lägenheten. Och gumman Whisky kommmer att ha det bra där borta. kan det bli bättre än ett gammalt par med massa tid för honom?:) Han kommer att ha det bra tills han kommer tillbaka till er!:) Don't worry gumman!: Nu ska ni bara få ett ja för lägenheten och allt är uppe och rullar!:) Keep your H.E.A.D U.P and never G.I.V.E U.P!;)



Gumman inget att tacka för jag finns här för dig även om det bara är virtuellt eller vad man ska säga! Jag bryr mig massor om dig och vill se dig lyckligoch glad!:) För det passar dig bäst!

#10 - - Joysan:

Ååååh...hoppas verkligen att det löser sig för er med lägenheten och att ni kan ta den trots vad det nu än må vara som du inte kan ta på bloggen :-)...Och hoppas att det löser sig med Whisky också...trist att han måste åka till några andra...känner de honom eller blir det ett helt nytt hem? Kram

#11 - - Elin - Design&Makeup:

Hoppas allting löser sig..

Till top