Hemma från bion..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 5
Den var riktigt bra, eller ja - kärlek och kladd :P vill inte berätta för mycket för er när många inte har sett den än. Så jag håller tyst ett tag till hehe.

Och störande jävla brud framför som tydligen aldrig varit på bio innan, nej jag skojar inte :P vad kunde hon varit? 27 år kanske?! H hörde dom prata innan och hon nämnde att hon aldrig varit på bio. Hon skrek heeeela tiden, skrattade när de var som allvarligast och i princip i varje scen så asgarvade hon, fattade inte vad som sa i filmen så hon frågade hela tiden han som satt bredvid vad som sa bla bla, hade god lust och dra henne i håret och ruska om :P

Fick se trailern till New Moon också, PÅ TYSKA.. Det var bland det sämsta jag sett i hela mitt liv, de borde fan skämmas vad hemskt det lät. Jacob lät som en liten 10 åring. Och den har inte premiär förrän 27:e November :P dock går den dubbelt med Twilight på söndag och sen inget mer förrän den 27:e.. MONGOOOON..

Det var en upplevelse :P vet dock inte om de var en positiv sådan haha.

Men vi pratade iaf om allt det här med planeter i rad mm som tydligen ska göra så att jorden "går under" jag vet inte hur ni tänker, men så länge inte solen börjar bete sig konstigt så kommer ju inget hända?!
HÄR kan ni läsa mer, skitintressant :) som att mayafolket pratade om en stjärna som skulle komma hit år 2012, som var befolkad och att den i sin tur skulle förinta jorden!!! Det ni..

Nu ska jag krypa ner hos hubby :) puss pusss (sorry om de blev ett lite negativt inlägg...)
#1 - - Malin:

Okej, men då vet jag (; Jag har försökt pilla lite med min idag, det enda jag blev nöjd med är bakgrunden! Men övning ger färdighet, dock tyckte jag om det runda på dina knappar (;

Ha det så bra o Ö-riket

#2 - - Elin - Design&Makeup:

Ja de säger att månen kommer täcka för solen och fastna så vi inte får någon sol. Själv tror jag på nya möjligheter :D

#3 - - Melany:

"hade god lust att dra henne i håret och ruska om"

HAHAHA vad du är rolig! Gud vad jag skrattade när jag läste det! ^^,

#4 - - emelie:

det är riktigt störade med folk som inte kan vara tysta under ett biobesök.

#5 - - Molly:

Haha, lät som ett spännande biobesök.



Du.. jag har en fråga. Texten du har i din header "En dalkulla.." Hur har du gjort det så glansigt? Jag har försökt med massor olika guider och sånt, men får det inte sådär. (du får ju givetvis välja själv om du vill berätta).



Kramar

Till top