Hissar & Dissar

/ Permalink / 7


- Bodylotions som innehåller 90 % vatten. Tänkte på det idag när jag duschat och smörjt in mig för krämen jag köpte här i Österrike känns inte fuktgivande alls, bara vattnig. När jag kollar på ingredienser, vad tror ni står först? Jo aqua. Fruktansvärt tråkigt, speciellt när den kostar 60 kr flaskan och så innehåller den i princip bara vatten. Men det är rätt bra för då kommer jag läsa mer på förpackningen nästa gång.

- Österrikare som inte kan köra bil. Det vill säga ca 80 % av befolkningen. När man ska svänga vänster i en rondell ska man ju för fasiken ligga i vänster filen, här ligger dom i höger :P fick förklaringen att dom har ju inte haft rondeller så länge, BARA ca 10 år :P de flesta bilar man ser är fulla i bulor och på parkeringar står nästan alla snett och över två rutor så man inte kan parkera. Wiieeeerdoooooos.

- Mediahysterin i sverige. Det är verkligen intressant och se från ett annat perspektiv, när man bor i ett annat land, hur sveriges media är. Det är skrämmande. Och den påverkar och manipulerar ALLA som läser. Skitbladet aka Aftonbladet är verkligen värst, därför läser jag i princip aldrig den längre.

- De som designar badkar. Man vill faktiskt kunna mysa två stycken i ett badkar utan att man kläms ihjäl när den enda vrider lite på sig :P antingen är badkaret för litet, eller så är det vi som är feta! Bredare badkar tack..



Julmarknader. Dofterna, livligheten, stämningen :) kan man annat än älska julmarknader? Ibland är dom jobbiga, men kom igen, när snön ligger på marken, gnistrar och knastrar när man går. Bjällror som klämtar lite här och där, glitter, kulor, glögg mm mm. MYSPYYS!

Min älskade Henrik. Tror han vill vara med oftare i bloggen so here it goes :) att han orkar med mig som är ensam hemma och babblar som en galning när han kommer hem. Han finns alltid där och peppar mig när något går skit eller känns tungt. Han hjälper när livet kraschar. Min pelare som gör mig lycklig varje dag. Älskar honom enormt!

Familjen. Att få komma hem till föräldrarna under jul kommer bli så fantastiskt underbart. Även om vi inte sågs så ofta även när vi bodde i Gbg så känns det ändå mer underbart nu när vi ses. Det är ju en bra bit emellan. Bara få komma hem till kära Borlänge till alla minnen och dofter som man känner igen. Jag längtar verkligen..

Zamme & Whisky. Det kanske låter kliché men efter den här tiden utan mina älskade hundar så förstår jag nu hur mycket jag älskar dom och hur lite jag vill vara ifrån dom även om de är jobbigt ibland när man inte hittar hundvakt. Jag kommer aldrig släppa Zamme ifrån mig lika länge igen!
#1 - - FROZEN YOGURT:

Håller med dig om, Bodylotions.. suck.. man betalar för lite vatten och doftämen. jävligt träligt!

#2 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Jag vet, jag tycker själv att det ser lite rött ut ibland. Speciellt när det är nyfärgat =) Men jag trivs jättebra i denna färgen så den behåller jag ett tag !

#3 - - FROZEN YOGURT:

Haha ja, vad ska vi ta oss till? blir alldeles paff! ;D

#4 - - Cherie:

Svar: Åh vad kul att höra =) då får vi se om du får en dotter i framtiden och om hon får heta Cherie. Känns väldigt roligt att du gillade namnet så mycket =) Tack det samma <3

#5 - - Captain Karrow » Foton, illustrationer & migrän:

Gött att du dissar mediahysterin här i Sverige. ;)

Jag fick faktiskt i uppgift i ämnet mediekommunikation att berätta om hur media påverkar oss och huruvida pålitiligt media egentligen är... :P

#6 - - isabella:

jag fattar inte hur du kan klara av och vara borta från dina hundar så länge , skulle ALDRIG klara det :) men jag är ju som jag är^^ :p

#7 - - Hanna:

Oj, detta visste jag inte, gammalt men mycket bra inlägg;)

Till top