Inloggningsuppgifter..

Frågor & Svar / Permalink / 8
Eve om Design till Cecilia:
varför vill du ha inloggningsuppgifter när du gör designen? är de osäkert att maila alla koder?

SVAR:
Det är för att de flesta inte vet riktigt hur man ska lägga in allt i sin egen blogg. Men om man vill så mailar jag över alla mallarna men man får lägga in allting själv sen, även bilderna eftersom jag tar bort allt på min egen blogg så fort designen är färdig :)
Så om man vill får man göra det själv och om man inte vill så gör jag det åt den som vill :)

Här kan du läsa allt om hur du beställer en design, vad det kostar mm mm.
#1 - - Stylemusic.blogg.se:

Hur mkt kostar det att få en design?



Startade musikvideobloggen igår som blev en succe start. I bloggen hittar du musik i alla kategorier, finner ny inspiration. Bloggen uppdateras varje dag med aktuell musik samt gamla godingar.



Hugs StyleMusic

#2 - - FROZEN YOGURT:

Jaa! Fifan. Jag saknade mina naglar nästan direkt efter, och när jag satt på tunnelbanan, var det skit jobbigt för jag fick för mig att alla kollade på dom. Det känns som om händerna är 2 metar kortare, små kines händer känns det som just nu.. :( buhu!



Ja! :D haha! har du sett klippet ännu? Annars kan du se det här: http://www.youtube.com/watch?v=76Qzg-gf11Y

#3 - - Anna:

Precis. Jag känner mig ju inte speciellt mycket som en invandrare, då jag anser mig vara svensk. Jag är nog en av de som anser att Åland borde höra till Sverige så :p



Men det är väl så, jag är svenskspråkig, men finsk medborgare :P

#4 - - W e b - L i n n . n o:

Fått samme spørsmål mange ganger selv, Men ønsker man hjelp så må man jo hjelpe på den beste måten. ;) det er da det blir best og ikke halv ferdig. :P

#5 - - Elin - Design&Makeup:

Jag kom att tänka på en sak, du som gillar körsbär så mycket. Tycker du om körsbärslikören i aladdinasken? :)

#6 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Flyktigar är väl de som kommit in i landet olagligt eller? haha jag håller inte koll ^^



Okej, hah vad bra då är du en av oss normala som inte gillar den ^^

#7 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Ja jag kom och tänka på det då det gick reklam om det och då sa de att de skulle få in en ny och ta bort en, så man skulle in och rösta på sin favorit så inte den försvann. Haha och då tänkte jag "banne den som röstar på den där jäkla körsbärslikören" haha :D

#8 - - FROZEN YOGURT:

Visst är han sjuk! Fy och tvä. Han tänker säkert att "vem fan skvätter vatten på mig?!, jag äger ju hela världen, och är störts, bäst, och vackrast!"..



Svart nagellack är en utav mina favoriter bland annat, men som du sa i nån video blogg, så blir det lätt att det resulterar i nån form av häxnaglar. haha! :D å andra sidan, skulle det passa bra till halloween om inte annat.

Till top