Känner mig enormt nedtryckt i skorna..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 5
Dåligt med uppdatering även idag. Känner att jag inte har ork eller lust just nu.
Vi var och kollade på våningen utan internet. En jävla källare som stank mögel och gammal lukt. Vidrigt vidrigt vidrigt. Var så nära på att sätta mig på golvet och grina.. Vi säger åt hon som hjälper oss hela tiden att vi MÅSTE ha internet, att hundarna ska vara där OCH tvättmaskin men hon verkar fan inte lyssna utan söker allt och säger ja men får ni en måste ni ju ta den och skita i hundarna i princip?! Dock gör hon detta på sin fritid och hon får inte betalt för detta. INGEN annan på H's företag hjälper oss. Känns verkligen helt jävla sjukt. De har satt oss i den här situationen, sagt att de skulle bli så bra, att vi skulle vara här till Jul sen så skulle vi vidare. Men så blir det inte nu och då får vi inte ens hjälp att leta efter nytt boende och får inte hjälp att betala den.
Där vi bor nu har fått andra bokningar och kommer få in ca 5500 kr/veckan och nu betalar vi det för en månad så här kan vi inte bo kvar sen.
Vet inte vad vi ska göra.... Känner mig rätt uppgiven!!
#1 - - Maria:

Nä usch så trist, gode jävla konstigt att företaget som din sambo jobbar på inte kan hjäpa till. För på något sätt borde dom ju faktiskt kunna ordna det.. Ni får väl hota med att han inte kan jobba kvar annars :P nä jag vet inte..skitsvårt. Håller tummarna att det löser sig för er!

#2 - - JEAN-NOËL LANGENFELD:

..not be discouraged, stay posive .. :)

#3 - - Nicole:

Fan vad sjukt, så kan dom ju inte göra. Måste ju hjälpa :/ Ni får ringa och klaga massor.

#4 - - Michaela { Foto & Webbdesign:

låter inte som en bra dag :(

#5 - - ebba lange:

kan du göra en design till mig ?

Till top