Lååång sovmorgon..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 2
Klockan halv elva slocknade lilla Sara igår och sov hela natten lång utan problem. Känns jätteskönt. Så nu är den enda natten avklarad och senare ikväll/inatt kommer honey hem. Även om de bara gått 2 dagar så saknar jag honom massor, de är ganska knasigt egentligen med tanke på att han är den enda jag i princip umgåtts med sen vi flyttade hit. Sorgligt det låter haha.
Snutten skulle köpa med sig tidningar också :D miiiieee!

Skitväder ute, hade tänkt gå en promenad men när de regnar är de inte lika lockande.
Blir design för hela slanten idag :)
Superkallt i våningen också, undra om Mr Krüger har stängt av värmen, hemma är han iaf. De känner man för all jävla rök som sipprar in genom dörren, nyser som besatt. Jävla dubbelmoral är det!

Jäkla internetfönster som laddar om sig hela jävla tiden
:(( kan inte scrolla ner förrän sidskiten har laddat klart och helt plötsligt så laddar den om igen och man hamnar längst upp. Vad kan vara för fel??

Dockan som åldras, hur äckligt låter inte det??
#1 - - Josefin:

åh tack :)

#2 - - Elin - Design&Makeup:

Uffa, med dockan alltså. Men för att vara tråkig så kan deju såklart finnas naturliga förklaringar. Den har ju legat undan ett tag i förmodligen ett fuktigt kallt rum. Vem vet vad den dockan är gjord utav.. Å andra sidan så hade den rynkat sig precis så som huden gör på äldre dar.. creepy.

Till top