Mondaymorning..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 3
Godmorgon från ett regnigt Österrike. Jag lovar, det öser ner. Faktiskt inte ofta det gör det här tycker jag :) rätt skönt. Men idag har vädergubbarna fått fnatt helt och hållet.

Rött it is i skallen :) hittade faktiskt en skitsnygg färg när vi var ute och köpte den bruna jag färgade. Och med dom fick man även ett läppglans med från Loreal, kan ju vara något. Tror jag tänker köpa färgen här nere så jag har allting klart när jag kommer hem, eller så gör jag allting innan, vi får se :) lär jobba ihop lite pengar först eftersom Zammes blodprov kostar 1400 kr!

Dagens I-landsproblem. Hade i för mycket produkter i håret igår efter duschen så det känns helt fett och strävt :P blääääää!

Nej nu lär jag sätta fart med lite frukost och latte så kroppen kommer igång lite :) får bli fruktsallad till frukost, apelsin och äpplen. NOM NOM. Pusss

#1 - - Elin - Design&Makeup.se:

Nu när jag ser denna bild, vad tycker du om ditt "nya" objektiv nu då? =) Förr var du ju inte alls glad hehe

#2 - - Frida:

Himlarns vad sugen jag blev på fruktsallad trotts att min mage är super mätt eftersom att jag just åt middag :( Kanske också orkar fixa mig fruktsallad imorgon till frukost ;P

#3 - - Emmelie:

ja jag håller med dig om det där med produkter i håret. man tror man är så duktig. har i värmeskydd, och nån mousse och nåt annat som är bra, plus lite spray :P då känns det helt fettigt haha. synd att det är så med just värmeskydd, det ska man ju helst ha i men det är inte så kul när det känns fett då.. :P ha det bra!

Till top