On the go..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 11
Sitter och väntar på att H ska komma hem, han är och klipper sig en snabbis innan. Han såg ut som en liten pingisboll i huvudet hehe.
Suttit och pysslat lite med min juldesign som jag ska lägga upp här sen i december :) I think you will like it.

Och VARFÖR lägger man upp en videoblogg på blogg.se's framsidan som är sjukt kass. Ljudet hänger inte med, suddig bild, avklippt inlägg, svär som en idiot mm mm. Fan jag fattar inte, jävla idioti är vad det är... Ja för en gångsskull tycker jag mina videoinlägg är fan så mycket roligare, men nooope, dom får ni inte se där inte :P fick bara lov att gnälla lite. Eller vad hände med Linns coola videoinlägg hur en morgon ser ut hos henne???

En sak till. Om du går ut när det är mörkt och går bland bilarna. ANVÄNDA FÖR FAN REFLEX!! Älsk höll på att köra ihjäl en gubbe med två hundar idag som han inte såg, kolsvart ute och inga reflexer. Det hemska är, hade något hänt så hade de varit älsks fel, inte gubbens! ANVÄND REFLEXER, både på dig och hundarna om du nu går med dom!!!! När jag är ute med Zamme har han alltid reflexsele på sig och jag har alltid något hängande och ska även köpa mer nu eftersom vi bor på ett ställe där de är jättedåligt med lampor.

:D snart är det dags, spännande.. Ska bli riktigt kul och se den. Ska bunkra upp med cola och snacks innan, något lär man knapra på för annars är de risk för att fingrarna ryker.

#1 - - Babbi / Tema - AIK design:

Är många inlägg jag undrar överhuvudtaget hur dom kan hamna på första sidan på blogg.se .................

#2 - - aleeekz:

så sjukt läskigt när vissa inte kan använda det och det ska vara vi som körs fel om vi kör på den!

#3 - - Joysan:

Haha...ja, jag döper alla mina prylar till något och Villgott pasade mp3:an bra tycker jag :-)...hihi...Ja, jag trodde också att de alltid skulle vara tillsammans...men tji fick vi. Ja, jag tror också man ska vara utbildad, men dte finns ju "snabbkurser" :-)...hihi...Kram

#4 - - NORA:

sv; kanske.. hur man beskär något precis intill lenjerna utan att få med något av bakgrunden om du förstår hur jag menar.. ?

#5 - - W e b - L i n n . n o:

sv: Det store er at Ninibru kommer. den siste planeten i solsystemet. den kommer til å pasere mellom jorden og månen hvis jeg ikke husker helt feil. og den vil forstyrre magnet feltet så det meste vil bli snudd på hode.

#6 - - FROZEN YOGURT:

Det gick skit bra i skolan, men på slutet kände jag att min hjärna blev lite väl överhettad :D haha!



Åh kollar på din über mysiga videoblogg nu :D Skit snygg sminkning måste jag säga, håller med dig om "snygg-dag" :D älskar också sånna!

#7 - - Carina:

Håller med dig ang reflexer. Det borde fan mig vara lag på precis som moppehjälm och säkerhetsbälte. Särskilt om man tänkt slänga sig ut på ett övergångsställe. Folk verkar tro att bara för att det finns belysning så syns dom. Hallååå! Det är mörkt, regnigt och disigt och de flesta har mörka kläder. Fast det ärfler och fler som börjar använda reflexvästar. Häromkvällen när vi var i stan såg jag faktidkt flera gångtrafikanter i centrum som hade det. OK inte så trandigt kansek men himla bra om man vill synas i trafiken.

#9 - - Sabine:

Det du egentligen skrev som svar till mig innebär att eftersom de inte kan hålla koll så bör de inte finnas alls. Hur är det med andra bloggsidor? Jag är ju liksom rätt långt över gränsen och läser typ aldrig användaravtal om det är anonyma saker jag inte betalar för, så jag vet inte hur det ser ut på de andra. För med ditt resonemang så borde det ju inte finnas några bloggar där man inte knyter avtal, och det får man först göra när man är myndig.



Hmm, jag tror visst lunarstorm har blivit hackade vid något/några tillfällen, med epostadresser och lösenord och sådant exponerade. Allt beror ju på vad den som hackar sig in är ute efter, och hur saker lagras. Jag tror iallafall att det är risky, speciellt om det är ett känsligt ämne man bloggar om.

#10 - - V I L J A:

Håller med, det är sjuuukt irriterande med folk som inte har en enda reflex på sig och som tror att dom syns bra ändå! Själv ser man ju ut som en vandrande trafikpolis när man är ute med hunden, men bättre det, då syns man i alla fall :) kram!

#11 - - Malin Calmebring:

Tack sötnos :D

Till top