Skojar dom med mig???

Gnälligt / Permalink / 4
Om det är som en tjej säger, så ska det gå, utan problem att byta adress på en befintlig blogg till något annat. VAD I H*VETE?? Jag hoppas verkligen Krille på Bloggdesign.nu kommer igång och börjar med sin bloggportal. Där man ska kunna flytta över ALLT ifrån blogg.se till hans utan problem tydligen.
Tänker inte ens fundera lite grann på att flytta, jag sticker direkt... Vad ska man göra för att dom ska lyssna?? Lär man hota dom med allt möjligt eller vad? De är lata, tråkiga människor som sitter på blogg.se och de borde fan ta och lyssna på oss som bloggar, det är VI som betalar deras löner, det är VI som har gjort dom stora.
Dom var den bästa portalen, men fan inte nu längre.

Sorry jag är sur nu :{ ska dricka mitt kaffe och fortsätta vara grinig. Jävla puckon.. USCH!!
#1 - - S A N N A S . R U M:

Håller helt med dig!

#2 - - S A N N A S . R U M:

Haha, man har ju läst på FAQ-sidan att han Roland är helt störd! Han har tydligen klickat folk när de ringt kundservice för att han inte vet svaret och så ;P Så jääääkla dåligt!

#3 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia:

Nää vad fräckt av henne jisses hahah!



aaah blogg.se och dess ständiga okunnighet och lathet!:D

#4 - - W e b - L i n n . n o:

Seff er det mulig. de bak trykke på 3 knapper så har du alt over på et annet domene, Men det går vel mere på det at hvis det er så lett så kommer folk til å hoppe at og frem hele tiden. Blogg.se vil kanskje miste de fleste brukere og det vil også si lesere. derfor gjør de det vanskelig.

Till top