Trött..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 9
På uppkäftiga snorungar. Hur tolkar ni denna kommentaren?? Reklam? Spamm?? "fin blogg kolla in min blogg :)<3"?? Och nej sötis, du skrev inte GÄRNA som du själv säger.. Och vad står det, på två ställen, innan man kommenterar hos mig??
Som hon dessutom skickade två gånger till mig! Ska bli spännande och få en anmälan tillbaka för att hon inte kan läsa, alltid lika kul, kunde faktiskt inte bry mig mindre :P

Blev precis klar med en design också, men eftersom kära Sara lyckats "pajja" CS4 så får ni vänta tills imorgon med att se hur den ser ut efter att jag installerat CS2 igen *klappa på axeln*
Ni får se tutorieln imorgon också för youtube är skitsega på att godkänna nya videos, USA är vakna haha :D

Är det någon här som reflekterat över att det verkligen är Första Advent imorgon? :D WIERD.. Och snart är de iiinte många dagar kvar tills vi åker till sverige. Uff ser inte fram emot den lååånga resan, kanske är mysigt i början, men inte efter några timmar. 18 timmar i en bil är allt annat än skoj :P och så 7 timmar på en båt också. Men ska bli så skönt och komma hem till familjen och bara ta det lugnt, äta mammas mat. NOM NOM..

Men nu ska jag krypa ner hos min underbara hubby :) drömma mig bort och sova lugnt. Puss puss, sov så gott!

#1 - - evelina:

jag skrev visst gärna! Jag skrev: fin blogg! kolla GÄRNA in min blogg! Kan du sluta ta upp det där med att jag skrev 2 gånger. Kommntaren kom inte fram så jag tryckte på skicka igen! Got it?

#2 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia:

Hur är det nu gumman, kom in i bloggen och kika...tryck F5!

#3 - - Molly:

Jag har... har ju peppat i e vecka nu för att få adventspynta ;)



Förresten tror jag att min nya design kommer upp snart. Är rätt sugen :D

#4 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

nej jag åker inte in imorgon. Mina "blåmärken" försvinner efter ett par timmar igen så imorgon när jag vaknar är det nog borta. dessutom känns det inte så lockande att åka tåg först 1 timme o 10 minuter och sen visa upp ett märke och sen åka hem samma sträcka igen. men jag måste ju men inte imorgon. jag får åka in nästa gång nr jag får det på dagen.

#5 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia:

Glad första advent gumman!:)

#6 - - Sanna:

Jo, man kan fundera..

Men folk tycker man är repsktlös som inte tar sprutan. Men om man är i riskgruppen då kan man väl ta sprutan själv och sen va tyst!



Jo precis måste va jäkla otur om man tuppar utav influensan :)

#7 - - Molly:

Detsamma sötis :)

#8 - - Anna:

Nej, jag har inte hunnit fatta att det är första advent faktiskt :P Det känns som om det var så långt borta förut, men nu är det redan här!

#9 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Ja dom brukar oftast komma under natten så jag vaknar med dom på morgonen men ibland får jag dom under dagen också. Lite lättare och åka in på dagen en vardag än och åka in på en helg.

Till top