"Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram.."

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 10

Giiiissa om jag är mätt. Herreguuud. Men de var inte så himla gott idag, tog en 250 g burgare som inte var en höjdare faktiskt. Den var absolut inte oätlig hehe men de smakade typ inget. De hade bara kramat ihop nötkött och stekt, inga kryddor ingenting hehe. Mätt blev vi ändå och åt världens godaste lökringar till förrätt, NOM NOM..
Så vad ska man hitta på nu förutom att gå och lägga sig?? :)

Glada nyheter också, kanske. Vi har eventuellt fått lägenheten vi kikade på igår och som vi så gärna ville få ett ja på. Men det är ändå inte färdigt, han vi bor hos nu var lite smålurig idag och hade pratat med våningsägaren men han ville inte säga om vi fått den, fast på ett lurigt sätt eller vad man ska säga?! :P och så ville våningsägaren prata med oss personligen, men han kanske inte vill ringa på en helg? FAN RING :D så länge de är glada nyheter så säger man ju inget haha.
Men även om vi får den, så vet vi inte om vi kan ta den. Som sagt :P problem, problem, problem!
Som Alisa säger, att vi får kämpa så mycket nu, gör att vi uppskattar allt på ett annat sätt än om vi skulle få allt serverat på silverfat och att vi kommer belönas i framtiden. Nåt bra kommer hända senare, man måste tänka så, annars kan man lika gärna ge upp redan nu :)

Men sötisar, nog från mig, nu ska Sara sova, eller kika på Scrubs en stund, sen sova. Hoppas lilla älsklingen ligger på sin sida av sängen inatt och snarkar tyst haha. Puss pusss

#1 - - Katarinaz:

Härlig blogg:))

#2 - - Anonym:

Ahaa okej var bär det av dådå? Åka runt hela världen typ eller? :D



Jo men jag tänkte plugga via Sverige, jag är ju inte skriven utomlands så jag kanske ska gå på distans eller så från komvux, vet inte än :) Malta själva har nog ingen bra skola alls heheh.



Min sambo jobbar på ett pokerbolag med casino o lite grejer. Det är väl humm..25 grader en bra dag här nere, idag kanske 15 för det blåste halv storm =)

#3 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia:

Precis gumman precis så måste vi tänka:D Skicka ut massa god energi det är jätte viktigt!!:D Vi klarar detta, vi klarar av livets alla utmaningar!:D I believe that!

#4 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia:

Jag håller tummar, tår ja allt!:D

#5 - - W e b - L i n n . n o:

Krysser fingrene for dere :D

#6 - - Anna:

Galet fin blogg ! Har du gjort designen själv ?

#7 - - Michelle:

Tack :) Beställde från http://www.poshpooches.se/



Hon har massa fint.

#8 - - Molly:

Tack så mycket :)

Jo, det var mysigt!

#9 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

TACK :D Lite småpill kvar. När vi ändå är inne på webbdesign så måste jag säga att jag älskar din bakgrund. Den är så mysig.

#10 - - T S U K I I ♥:

Massa problem uppstår när det komemr till lägenheter osv.. så sjukt jobbigt. Hoppas ni kan få den lägenheten ni vill ha, kämpa kämpa :D



sv: haha om det är samma smak så avskyr jag den, absolut vodka är aldrig god, enligt mig :D

men jackan var sjukt häftig haha.



jaa, men det är ju så. känns som man måste vara försiktig och vaksam hela tiden typ.. nästintill paranoid haha. Dumma människor finns det alltid :(

Till top