Videoinlägg.. Trött på allas våran Alexandra..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 12
Fler som är det kanske??? Hon har ju verkligen ingen skam i kroppen överhuvudtaget och jag tror inte längre hon spelar ett spel utan den riktiga Alexandra lyser igenom inläggen! Sorgligt.. Och även om hon säger att hon inte vill vara en förebild så är hon ju det TRÅKIGT NOG och småbrudar som inte fattar att hon driver ser ju upp till henne. Men Karma, lilla gumman, tro mig it will bite you in the ass en dag..
Hon sitter dessutom och redigerar sina kommentarer... Så att ni vet det ni som skriver till henne!

#1 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia:

(är på jobbet har inte sett ditt videoinlägg)

Hon är tragisk, en Linda Rosing i unga dar och kommer att köra in i väggen när som helst. Hon kanske lever det goda livet nu men hon kommer att ångra det hon gjort om några år när sanningen slår henne i ansiktet. Tragiskt tragiskt!

#2 - - Anonym:

Hallå bruden!

Jag såg påefter tio i morse, och jag blev såå paff att hon inte var där Fy tusan vad lågt! Fattar inte varför hon ens bloggar, tydligen är hon ju inte ens den personen som hon är i bloggen, i verkligheten. Eller vill hon vara den personen. Så jävla löjligt att klanka ned på andra männsikor. Hon ser ju inte klok ut själv.. haha.., ursäkta men det är min åsikt.



Hoppas allt är bra med dig, kram!

#3 - - olatidman:

sv: det ska jag komma ihåg, du var grym fan:D

#4 - - Jennie [Foto & Min Sjukdom ]:

Håller med dig angående Kissie. Att hon ens kan gå rak med ryggen begriper inte jag!!!

#5 - - Anna:

Jaa, Alexandra har man verkligen börjat tröttna på. Bara det att hon skulle varit med i Efter 10, och inte dyker upp visar ju att man inte heller är riktigt som man ska. Det är som du säger, när hon är 28 så kommer hon ha bränt alla broar till ett "normalt" liv.

#6 - - vendela:

Håller verkligen med dig om Alexander/kissie... tycker också nån hacker borde göra det på hennes blogg så hon försvinner helt och hållet /kram vendela Ha en bra dag

#7 - - ~~M A R i E~~:

Aldrig sett Betnér live så blir riktigt kul. Och snygg är han också. =)

#8 - - Joysan:

Jag håller med...nån borde ju seriöst göra något åt hennes mobbning snart...ushush. Nu såg jag på hennes blogg att hon hoppade över tv4 imorses...sket i att gå dit helt enkelt...fast hon var bokad för efter tio med malou...drygt! :-S

#9 - - Amanda:

jaa... den kvinnan vet hur man är rubbad. Hon är dummare än hon ser ut

#10 - - JEAN-NOËL LANGENFELD:

..:) You are especially beautiful today .. ;)

#11 - - Linn:

"Torsdag idag, tråkigt!" hahah, min humor ;'D

#12 - - Anonym:

Har du tappat en framtand? Hur gick de till??

Till top