- 1 M Å N A D -

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 6
Nu har vi bott här i 1 månad, hjälp vad tiden går fort. Säger de ofta, men det stämmer verkligen.
Brottas med flugorna för fullt :P har räknat till ca 6-7 flugor inne och allt har varit stängt under natten! Liiite småjobbigt. Speciellt när dom vill bada sin röv i mitt morgonkaffe :P inte okej.

C...
Är de du eller jag som är här nere och försöker leva och göra sig förstådd?? Och är det min eller din blogg?? Visst alla kanske inte kan engelska i sverige, men där kan åtminstone 99 % av alla under 35 engelska, så är det inte här vad jag har märkt, här kan inte ens folk i min ålder prata knappt. Om du inte har något snällt eller uppmuntrande att skriva, är det inte bättre att bara hålla det för sig själv och tycka jag är knäpp i huvudet istället? Detta är sista gången jag svarar dig så länge du inte ger mig en mailadress!!

Nu ska jag göra klart en design och sen pyssla med en tävlingsdesign också :) har inte många på kö nu så då kan jag passa på att lotta ut och så ska svägerskan få en.

#1 - - Nelly:

hur kommer det sig att du flytta just till Österrike ? :D

Måste vara häftigt att bo där:D

#2 - - Johanna:

nä de är sant om man gör något sånt

#3 - - Linn:

Sv; Haha ja, mycket märkligt! och störande.

#4 - - Nelly:

Fränt ändå :D

tycker du inte om att åka skidor eller snowboard eller nåt ?

lär ju vara ganska lätt att kunna göra det ?

: ) vad jobbar han med då ? tanken på att han åkte dit och jobba ett tag ? :D



xoxo

#5 - - Molly:

Oh, ja det går verkligen fort. Jag har gått i skolan i en och en halv månad drygt och det känns som vi knappt gjort nånting.



Jag hoppas ni trivs där nere i alla fall :)

#6 - - Frida:

Gud vad jag blir irriterad på den där "C" !! Din blogg är bäst! Folk ska sluta störa sig och klaga och vara glad att du orkar lägga ner så mycket tid som du gör på din blogg och på dina videobloggar som vi läsare älskar!

Till top