- S A M S T A G -

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 6
Mååånga nya läsare har hittat hit :D och 76 söta prenumeranter har jag numera. Det är verkligen enormt kul att fler hittar hit och jag hoppas att ni ska trivas - -

Ser ut att vara kyligt ute *brrrr* men älsk som var ut med komposten sa att de inte alls var kallt, så vi hoppas på det bästa ellerhur?
Idag blir de ner till stan och köpa UGG's och fortsätta sökandet efter en vinterjacka. Men vi ska åka ner senare idag för alla restauranger var stängda på eftermiddagen och öppnade igen vid sex, wierd hehe :) de tjänar väl inga pengar på eftermiddagen kanske. Men de brukar alltid vara massa folk ute men jajja.

Drömde inatt att H lämnade mig för en annan också :P hahaha avskyr sånna drömmar. Någon som kan tyda den drömmen får gärna berätta vad den betyder ^.^

Verkar blivit en lite innegrej att ta kort på sin frukost :) LINN var först, helt klart!! Frukosten var god, men kall och jag behöver honung haha. Och varför tar man alltid för mycket frukost och så orkar man inte äta upp? Bättre att ta lite från början? Lär mig aldrig.

#1 - - JEAN-NOËL LANGENFELD:

..you make goods photos..!!

#2 - - Anonym:

Jag vet svaret på det där med maten, det ser så tråkigt ut då det är så lite så då tar man mycket. Haha iaf för mig ^^



sv: Om jag skulle vara seriös så måste jag be dig att skjuta mig. haha :D Ja, det är ju det de småungarna tänker på tyvärr.

#3 - - Elin - Design&Makeup:

fan, det var ifrån mig!! hehe

#4 - - W e b - L i n n . n o:

Det at du drømmer om at Mr. H forlater deg for en annen er kun det at du er redd for å miste han. Hvis ikke du drømmer om fremtiden da? :P Noe som jeg håper du ikke gjør når det gjelder denne saken. ;)

#5 - - Molly:

Verkar som du fått styr på det nya objektivet, fungerar det bra? :D Jag funderar också på att köpa ett 50 mm faktiskt, de är inte så dyra. Hittade ett till min kamera 1650 på cyberphoto :)



Du tar så himla fina bilder :D

#6 - - Anonym:

Hur många besökare har du i genomsnitt per dag? :)

Till top