10 fast ones..

Utmaningar & Listor / Permalink / 12
Alisa har lyckats igen :))

1. Besatthet just nu: Bada minst en gång i veckan.
2. Spelar helst på f-book: NAAADA.
3. Lyssnar på: Drop It Low - Ester Dean
4. Ser fram emot: Att få åka och hämta hundarna i Jul.
5. Vad har du på fötterna: Babys varma sockor.
6. Fira Halloween?: Hehe inget..
7. Senaste filmen du såg: The Order Of The Phoenix - Harry Potter.
8. Middag idag: Ingen direkt middag, men en varm macka på ett café.
9. Var står din dator: På vardagsrumsbordet.
10. Jag vill läsa: Carolina Gynning - Ego Girl

#1 - - Jennie:

Har läst Ego girl, den var bra :)

#2 - - Molly:

Svar: Haha.. ja det är så himla olika för alla. Diskuterade mobiltelefoner med en kompis härom dagen och de som hade krånglat för mig hade varit de bästa mobiler hon hade haft :PJa, det gick bra. Blundade hela tiden och försökte att tänka på annat. De var tvungna att dela tanden på mitten för att få ut den.. så det var lite obehagligt. Men det gick mycket bättre än förra gången faktiskt :) Jag var vaken, men som sagt så blundade jag och tänkte på allt annat så det kändes nästan som jag sov. Och nu efteråt har jag fått starka värktabletter så det känns knappt alls :) Så jävla skönt!

#3 - - Sizz-Designar bloggar:

Hej!

Först måste jag säga, GRYMT snygg blogg. Jag känner timmarna du har lagt ner på designen, som btw är underbar. Jag är väldigt intresserad av design och undrar vart du lärt dig designa. Min guide har alltid varit designadinblogg.se, men det känns som att man måste ha mycket egen fantasi också, t ex. alla dina rutor, helt underbara.

#4 - - Kristina:

SV: Vilken tur att dagen gick bra! Ja de är sant, man ska så gott som aldrig förvänta sig något, för då är de otroligt sällan de blir som man tänkt sig.Ja när jag var i berlin så kändes det verkligen lustigt när man kollade på folks klädstilar, då h&m borde ha samma sortiment över hela världen under samma period (jag vet dock inte, men de borde vara så?) så kändes de ganska skumt att handla där för de klädde sig inte alls som de var modernt just då, men huvudsaken är ju att man går klädd i de man själv vill iofs.. inte vara helt beroende på vad som är poppis.Jag fattar fortfarande inte hur de kan vara så isolerade att de inte vill se filmer på orginalspråk? Känns ju jättefel att se en eng film dubbad till svenska.. urk.. haha.Ha en bra kväll! =)

#5 - - Sizz-Designar bloggar:

Wow alltså! Jag skulle vilja kunna allt du kan om design. Så otroligt duktig. När du gör dina rutor, du gör dem i photoshop antar jag, har du skapat en mall som du alltid använder, lägger in ny text och ändrar storlek eller gör du om varje ruta varje gång?

#6 - - Molly:

Svar: Jadu... har faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på :P (Nu har jag suttit med denna mening i 30 minuter).. Haha. Har faktiskt ingenting planerat.. Skulle vilja göra något roligt i photoshop. Kanske en auktionsdesign (orkar inte göra gratisgrejer längre)? :) Tål att funderas på..Själv då?

#7 - - Sizz-Designar bloggar:

Ja, jag menar rutorna i menyn. Jag skulle också vilja ha den mallen :) och ändra den till min egen stil. Kan du ge förslag på bra sidor där man hittar snygga brushes, och snygga fonts.

#8 - - ElinArmour:

Tack för hjälpen! =D

#9 - - ElinArmour:

Jag förstår inte..

Hur får man fetstilen i en annan färg :s

Har försökt ändra själv, men det går inte :s

#10 - - Emma:

Hej :) allt bra idag ?

Har du ställt om klockan ? :)

#11 - - ida:

vilken fin blogg du har:)

#12 - - my:

Carolina Gynnings bok är riktigt bra läste den för något år sedan:)

Till top