Åhhh äntligen..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 13
Lyckan är total.
Jag har suttit utan blogg i 17 timmar nu och kunde precis logga in och se bloggen. Ni anar inte hur orolig jag har varit. Igår kväll vid 22-tiden så gjorde de ett fel när de skulle uppdatera någonting på toppdomänen .SE så i princip ALLA .SE sidor la av. För endel funkade det igen efter 20 min, men här i Österrike har de tagit sjukt många timmar innan DNS servern satte igång igen. Och för många funkar det fortfarande inte.
Rappakalja för er kanske hehe men nu är jag tillbaka iaf. Saknat mig?? Jag har saknat er i vilket fall <3

Till er som tror att jag pratar om att de har gått segt. Jag har inte ens kommit in till inloggningen, har inte kunnat se 90 % av alla svenska internetsidor :P inte pga blogg.se utan pga av kalkonen som någon gubbe gjorde när dom skulle uppdatera alla .SE domäner!!! Blogg.se går segt för alla efter sextiden på kvällen, men igår stannade ju allt.. Pratade dock med blogg.se om segheten "Ja vi har lite hög belastning" och de verkade inte som att de tänkte göra nåt åt det heller, tråkigt..

Här är det snöblandat regn och snön ligger på bergstopparna. Svinkallt är det ute också. Legat och kollat på The Simpsons hela dagen och bara myst under en filt och väntat på att de skulle komma igång. Får se hur länge man kan blogga innan de blir segt och jäkligt som dom förgående 4-5 dagarna.
Ska göra mig iordning nu för vi skulle tydligen ner på ett av köpcentrumen efter älsks jobb, han är lite knasig :) undra vad vi ska dit och göra egentligen??
Inga vinterdäck har han på bilen heller. Dom är någonstans i Europa och vi kan ju bara hoppas att dom kommer snart, annars blir det kaos. Var så orolig för honom imorse så jag fick lov att gå upp. Kan inte slappna av och sova när man vet att han är påväg nerför backar och ut på motorvägen med sommardäck och det är snöblandat regn ute.
Puss

Första snön i Grinzens.

Bergen på baksidan av huset.

#1 - - e:

Blogg.se har vart skitseg de senaste dagarna här hemma i Sverige också

#2 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Rösta på din favorit Hem & Inredningsblogg:

Jag kände väl att det var något som saknades i bloggvärlden. SAAARA! Välkommen tillbaka!



Här snöade det lite imorse ( Stockholm) och så är det oxå kyligt!:) Jag går runt med min vinterjacka nu och ska gräva fram vantar hehe!

#3 - - Elin:

Härligt att du är tillbaka, undrade vart du tagit vägen, men såg sen på msn att du inte kom in på bloggen... :)

#4 - - supermom:

Vackert! Tänk när det blir vinter på riktigt.... :)

#5 - - Therese [ Tescho ]:

Svar: VAD SKOJ :D Äntligen.

#6 - - W e b - L i n n . n o:

Endelig var du tilbake. Det var mange timer uten deg. :P Stort savn. ;)

#7 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Tack så mycket :)



Ja alltså man tycker det, men om de tar bloggar som inte uppdateras är jag rädd att de tar bort underbloggar jag har som jag har designer på. :/

#8 - - Babbi - Bloggdesigner:

Fy fan vad drygt!! Och jag tyckte mig nyss läsa att ni hade varmgrader höhö... jäkla fin utsikt.

#9 - - Tornevall:

Slutet gott ;)

#10 - - Jennie [Foto & Min Sjukdom ]:

nu är det ok igen men natten va mindre rolig. :/ Nu har du bytt design igen, snyggt! jag får panik när du byter hela tiden, jag ska ju uppdatera den designen jag har men nte ens det orkar jag... segt! Måste försöka skärpa till mig med bloggen! =)

#11 - - JEAN-NOËL LANGENFELD:

.. :) ,you're living in a nice region..!

#12 - - Mmcs- Malin:

Hej! Guuud vad härligt o se dessa bilder....nu kan jag ju se vilket väder syrran har där nere =)

Härligt med snö...vi ska dit i januari nästa år...längtar sååå!!

#13 - - Anna:

För det första måste jag säga att din nya header är jättefin :)

Men sen måste jag fråga dig hur du vågar bo så nära bergen? Tänk om det blir lavin? Sånt har man ju sett på filmer, när snön förstår hela byar..



Svar: ÅÅH verkligen vackert alltså, herregud vilken utsikt!

Till top