Än är inte undrens tid förbi..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 5
Redan uppe, ovanligt för att vara mig nu på senare tid. Och hade lätt kunna sova vidare, men tviiingade mig själv upp. Idag står städning och design på att göra listan och så toppar vi med en dusch också.
Micke kommer idag och sitter nog snart på planet skulle jag tro :)

Som sagt hon på H's jobb är riktigt mongoloid. Först pratar hon inte med honom och nu hjälper hon till och letar efter en ny våning till oss?! Och vet ni varför hon var grinig? För att hon var sur på några andra gubbar som inte gjorde sitt jobb?! Därför pratade hon inte med H. *kräääks* på sånna människor!

En bild tagen förra året :) i samma veva opererade älsk sitt knä.. Minnen! Och hans knä är fortfarande helt kass efter en operation..
#1 - - Anna:

Svar: jaa men precis, de säger ju att det är det, men kosttillskott förstår man ju i och för sej att det inte kan vara bra eftersom det inte är naturliga ämnen i det, så egentligen så vet man lika bra själv. Frågan är bara om man vill ta risken eller inte.,

#2 - - Linn:

Sv; Haha ja,. Det är dennis som lagar mat i vårt hem, o när han ätit nånannanstans blir det lätt så att jag glömmer eller skiter i att äta ;P hatar att laga mat :)

#3 - - Beyond the sun:

Då är vi alltså två som ska städa idag :)

#4 - - simone:

Sv: Haha håller med, läppennan var för mycket ^^

#5 - - ★ Blue Velvet ★:

Knäpp brud fan!

Till top