Än är inte undrens tid förbi..

Redan uppe, ovanligt för att vara mig nu på senare tid. Och hade lätt kunna sova vidare, men tviiingade mig själv upp. Idag står städning och design på att göra listan och så toppar vi med en dusch också.
Micke kommer idag och sitter nog snart på planet skulle jag tro :)

Som sagt hon på H's jobb är riktigt mongoloid. Först pratar hon inte med honom och nu hjälper hon till och letar efter en ny våning till oss?! Och vet ni varför hon var grinig? För att hon var sur på några andra gubbar som inte gjorde sitt jobb?! Därför pratade hon inte med H. *kräääks* på sånna människor!

En bild tagen förra året :) i samma veva opererade älsk sitt knä.. Minnen! Och hans knä är fortfarande helt kass efter en operation..

Kommentarer
Anna

Svar: jaa men precis, de säger ju att det är det, men kosttillskott förstår man ju i och för sej att det inte kan vara bra eftersom det inte är naturliga ämnen i det, så egentligen så vet man lika bra själv. Frågan är bara om man vill ta risken eller inte.,


2009-10-29 - 11:31:02 Website: http://soockertoopp.blogg.se/
Linn

Sv; Haha ja,. Det är dennis som lagar mat i vårt hem, o när han ätit nånannanstans blir det lätt så att jag glömmer eller skiter i att äta ;P hatar att laga mat :)


2009-10-29 - 11:48:08 Website: http://linnlowes.com
Beyond the sun

Då är vi alltså två som ska städa idag :)


2009-10-29 - 11:58:43 Website: http://fifteenminutes.blogg.se/
simone

Sv: Haha håller med, läppennan var för mycket ^^


2009-10-29 - 12:14:31 Website: http://fattybom.blogg.se/
★ Blue Velvet ★

Knäpp brud fan!


2009-10-29 - 12:34:27 Website: http://www.bluevelvet.nu
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow