Design till Caroline

Bloggdesign / Permalink / 13
De vart lite bråttom igår med denna designen eftersom Caroline är med och tävlar i Webbjokern i Melodifestivalen och den börjar idag :D tycker den blev grymt cool och jag hoppas verkligen hon vinner.

Så rösta på henne tycker jag verkligen :)) superduktig tjej och de bästa är att hon sjunger live i videon och verkligen visar att hon kan sjunga!

I designen fick hon banner ovanför så man kan klicka på, även banners för tävlingen efter varje inlägg. Myspace, youtube, mail och bloglovin ikoner ville hon också ha.

Klicka på bilden för att komma till hennes sida och glöm inte rösta på henne och lyssna även på hennes låt genom att klicka på bannern ;)

#1 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Rösta på din favorit Hem & Inredningsblogg:

Wow, 5 år sen:D Hehe duuktig Sara och jag väntade 5 för min haha

#2 - - Frida:

Jag går i skolan nu och han jobbar :) Har fyller 20 år idag så han har redan tagit studenten och hela köret. Han väntar på att jag ska bli klar med gymnasiet :] Min sötis är så gullig och väntar <3



Självklart hoppas jag på att vi flyttar ihop när jag tagit stundenten osv :)

#3 - - Sabrina:

SV;

hah allrigh, hon måste blivit grinig på sin polare då^^



Jo, men andra ser ju inte att dem följer varandra?

eller är det bara jag som är ute å cyklar på den punkten? :)



Jo, men ta kort på böcker med löv & grejer i, dessutom redigera samma.

även ta kort på frukosten med massa bär & ha typ likadan text på ..

och ha det typ samtidigt är väl lite väl mycket?



klart det finns massor som tar kort på löv åsåvidare samtidigt som andra.



men du fattar nog inte vad jag menar verkar det som?

#4 - - CarroBarro!:

Wooow, måste kolla in denna bruden assåå ;) Haha, kram!

#5 - - Bompestjej<3 Gör smycken & pluggar skönhet:):

haha men nu blir jag lite sårad:P jag är inte så dum:P Jag menade att väder omställningen gick så fort och undrade om ni redan hade fått så mkt snö eller om det var ett gammalt kort;) hihi.

Kramkram:)

#6 - - T S U K I I ♥:

åh tackar hihi ^^

#7 - - S A N N A ♥:

Riktigt cool design, Sara!

#8 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Rösta på din favorit Hem & Inredningsblogg:

Haha jag vet, jag önskar att jag kunde säga så haha. Men maten är en daglig kamp hos oss, min älskade samo växte upp med väldigt annorlunda kost (enligt mig då) och han har sagta men säker lärt sig att äta sådant han aldrig åt förr och vår mat vana är såååå annorlunda. Så jag måste hitta en balans, dagar jag gör fisk, måste jag göra en dubbel uppsättning av lunch, en till honom som inte har fisk och en till mig. Tufft men men, babysteps, kanske om 10 år äter han fisk haha!



Ja kycklingklubbor är juh det godaste på kycklingen, men nej, han gillar kycklingbröst, men det är juh så torrt, det klarar jag inte av.

#9 - - Anna:

Jäklar vilken röst hon har! :)

#10 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Rösta på din favorit Hem & Inredningsblogg:

Haha sorry gumman:( Inte meningen!



Hehe det är juh super bra. Jag vart uppväxt med det mesta med, pappa lagade allt möjligt och sedan lärde jag mig äta mkt när jag jobbade inom restaurang och catering yrket då lärde jag mig att äta och laga mycket med. Men som ltie växte sambon upp fattigt i Chile och kom till Sverige som 6 åring och mamman fortsatte med samma mat och den omfattade sällan kött och fisk så han har inte den vanan inne. Han åt mycket soppor, bönor, pasta och sådant. Så nu har han börjat äta lite kött och fiska kan han endast om det är färsk torsk. Så hja, vi försöker och vi kämpar haha!

#11 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Rösta på din favorit Hem & Inredningsblogg:

Hehe neh han är från Chile!:)

Han säger att han inte gillar smaken och sen så är han skeptisk till nya smaker, måste övertygads. Jag lärde honom att äta entrecote och oxfilé, innan åt han endast köttfärs eller lövbiff i kött avdelningen haha. Lamm och fläsk lär han aldrig äta.

#12 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Rösta på din favorit Hem & Inredningsblogg:

Hehe ja det händer nååågon gång att han gillar det men sällan haha, han är skeptisk! Men vi försöker och gör vårt bästa hehe!



Jag vet samma här, på jobbets itter vi oxå och pratar om mat, flera av oss går på olika dieter och kost så det är super roligt att prata men ja, man blir hungrig haha!

#13 - - Sandie:

Nice blogg :)



undrar också vad du har för font på din underskrift? eller vad man ska säga alltså Candis, tycker den är så jävla snygg.

Till top