Dags att sova..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 9
Älsk sover redan som en stock och jag tror jag blivit klar med iaf en design, känns ganska skönt. Väntar bara nu på att hon ska svara på mailen så.

Imorgon är det München som gäller. Vet faktiskt inte om jag ser fram emot det. Älsk var med i en tävling på jobbet om Bayern-München fotbolls biljetter, han vann inte men hans kollega gjorde, hon vi var och åt med i lördags, så hon fick två biljetter. En till sin pojkvän och en till H. Så medans dom kollar på matchen ska jag och hon och hennes 12-åriga lillasyster gå i stan :P behöver jag säga att hon verkligen inte är lätt att prata med? Hon var knappt med och pratade i lördags. 2 timmar imorgon och antagligen kommer matchen dra ut på tiden :P och jag har dessutom ingen kamera för den ville H ha med sig, nåde honom om den går sönder! Då blir det krig.. Men iaf, gå med två st som knappt kan engelska och inte verkar vara intresserade av att lära känna en, kommer bli skitkul :P någon som vill följa med och hålla mig sällskap?!

Sorry för gnälligt inlägg, fick bara lov att få ur mig lite innan läggdags ;} Pösss

#1 - - Maria:

SV:

Ja, han är en riktig knasboll. Han spelar fortfarande.. Blir lite tråkigt i längden...SUCKAR

J*vla man.:DHehe, ja, man sitter hellre o myser en helg. Har inte lust att spändera massa pengar och må dåligt dagen efter.

Så de dricker en hel del i österike? Fast det är kanske inte så konstigt. Har ju en helt annan kultur när det gäller alkohol än vad man har i sverige.Hoppas du har en mysig fredag.kramar

#2 - - JEAN-NOËL LANGENFELD:

.. :) ,yes!! ,the montains!! ,this is very goods photos ..

#3 - - Babbi - Bloggdesigner:

Åhh LYX fotboll live is the shit.

#4 - - Elin - Design&Makeup:

Ja, men tänk dig då du pratar. Det går väldigt upp och ner på rösterna. Så jag antar att det är det de menar =) Men jag kan inte höra det som en "sång" ^^

#5 - - Lily [ L i n d a . B l o m ]:

Svar: Jag vet faktiskt inte vad det kostar : ) Skall fråga dom nästa gång :D

#6 - - angie:

Vilken otroligt vacker bild :)

#7 - - supermom:

Breath taking... så vackert!

#8 - - Joysan:

Hejhopp! Vilken otroligt vacker bild! :-)...Så duktig du är på att fota! :-)

#9 - - ifrank:

gud så härlig bild

Till top