Dags att sova..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 9
Ingen av er kan nog förstå hur tacksam jag är för er respons på inlägget nedanför :*) de gör mig verkligen glad att fler förstår. Några i min sits skulle nog lägga ut mail, bloggadress mm men något säger mig att om jag gör det kommer de komma tillbaka till mig och bita av mig arslet. Så är det alltid. De som är hjälpsamma får bara skit medans de som bara är jävliga aldrig får någon skit tillbaka. Orättvist..

H ligger redan och snarkar bredvid mig. Ser verkligen skönt ut :) 90 % av sängen har han också roffat åt sig hehe. Han är rätt rolig också för han kan vända sig om, kolla på mig och sedan lägger han sig tillrätta igen. Han sover hela tiden ska jag tillägga :) häromkvällen gick han på toa. Morgonen efter frågade jag om han kommer ihåg det, icke :) han gick och kissade sovandes hahahaha.

Behöver verkligen ett kylunderlägg till datorn. Den bränner mig på benet, kan ju verkligen inte vara bra.

Natti natti med er nu, sov så gott <3

#1 - - emina -konst & kreativitet-:

Underbar bild! Och ny design igen, skit snygg såklart:D



Ja.. Det skulle vara kul att ha en i mönster med denna mörkare design. Säg till när du orkar:)

#2 - - emina -konst & kreativitet-:

Åh vad kul:D

#3 - - Madde:

Ja det blev jättefint med ekollonen men jag saknar fortf hattarna.. :/ hehe.. why am I the poop checker.. escapeeeej. Sjukt bra, har du sett trean? Det har inte jag, men måste se den snart! =) Have a nice day! :D

#4 - - mmatilda:

fin blogg ;D

#5 - - Elin - Design&Makeup:

Det beror ju på vad personen gjort. Då folk hade snott mina designer blev alla genast hjälpsamma och sa åt de som hade deltagit i tävlingarna (där designerna var stulna av mig) och sagt att de inte skulle delta pga designerna va stulna osv. Så det beror nog på vad man har gjort.

#6 - - Kristina:

Sv: Hahah så du puffades lite med honom alltså :P Men fattar inte varför han gick på ssådär på en gång, haha.



Ja UGGs är de bästa som finns på vintern, men nästa gång ska jag köpa äkta igen, de är mycket bättre enligt mig.

#7 - - Malin:

Hoppas allt är bra med dig? :)

#8 - - Alisa ♥ Nominera din favorit Hem & Inredningsblogg:

Tack gumman nu är jag hemma, fan jag vill verkligen inte vara hemma! ÅÅÅÅH!



Ja kolla upp det, kan vara att hon "ljög" oxå! Ja da folk kommer att köa för dina designer sötnos:D

#9 - - Joysan:

Hahaha! Fyfan vad full i skratt jag blev när jag läste "Jag mår mår-bra-inlägget" som du själv lagt in...fniss...Kanonbra juh för att slippa alla tråkiga hej-jag-vill-ha-fler-läsare-men-jag-verkar-oskyldig-inlägg...hähä. Fyfasen vad trist att det inte funkar även fast du har ett bra system...hoppas att någon vill köpa det på auktionen nu :-)...Mne dte tror jag säkert för dina designer är, som jag sgat förr, sjukt snygga! :-)

Till top