"En gång om dagen..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 12
..får jag ont i magen..." mjaaa de är vad knäppskallen sitter och nynnar på just nu :P wiieeerdooo.

Imorgon är vi faktiskt inbjudna på en av hans jobbarkompisars födelsedagskalas. Så då är ju frågan, att ta med sig paket eller icke? Och vad ska man köpa till någon som man känt i 1 månad?? Förslag?? Blir vinterjacka och UGG's som klädkod iaf haha för de skulle vara ute i garaget? Hjälp.. Är ju lite skrajsen :P fattar ju nada vad dom säger för dom skruvar ju meningarna helt wierd..

Men nu ska jag gå och mysa ner mig hos knäppskallen min och mysa i flanellsängkläderna haha, känner mig ooold när man pratar om sängkläder, uschanbuschan!
Sorry för de lilla urspåret ikväll :) men jag tror ni gillar det ändå.

Glöm inte, har skapat en Chokladdagsgrupp på Facebook också ;) gå med!

Finaste bilden på Zamme och älsk. Har den inramad också :) tur att gamla bilder ligger på bloggen så man kan leta upp dom, speciellt efter att den jäkla hårddisken havererade!

#1 - - Babbi - Bloggdesigner:

På tal om choklad, köp en fin choklad o ta med :P

#2 - - Therese [ Tescho ]:

Svar: Nämen, vad tokigt :/ Jag ska kolla upp det där imorgon. Sitter för tillfället på jobbet med mini-pc:n som är lite otymplig :P

#3 - - Babbi - Bloggdesigner:

Mailade precis dig! :)

#4 - - Kristina:

Hej! =D Nu har jag haft en tid ifrån bloggvärlden igen och har missat så otroligt mycket på din blogg. Och blev jätte glad när jag såg att du gjort en massa videoinlägg, alltid lika roligt.



När det gäller att spara pengar: jag var jätte duktig på att lägga undan pengar när jag var singel och absolut när jag gick i skolan, men nu går det illa... absolut när jag är arbetslös. Men de brukar alltid ordna sig, tro mig. Hatar också att låna pengar, men om man verkligen vill spara pengar så går det bra. Men fattar att ni blir uppgivna när ni åker på en sådan kostnad rakt av. Tänkte på det faktiskt när jag såg att de snöat hos er "hoppas de har vinterdäck" =P Själv åkte jag på en service på bilen och tandläkar besök denna månaden.. (ska till tandläkaren nästa vecka, och de brukar kosta en regäl slant! URK) vilket innebär att jag ligger några tusen back när hyran ska betalas.. haha. helt sjukt.



Men vad roligt att ni antagligen kommer få stanna i Ö! Och hoppas ni får en annan lägenhet så du får hundarna att umgås med om dagarna iallafall, förstår att du saknar dem! Saknar min tokfia hela tiden också trots att hon endast bor en halvtimme ifrån mig.. kan inte tänka mig in i din situation. Men dina dagar kommer ju bli roligare om du har dem att gå ut på promenader med, och då kanske du kommer lära dig staden dessutom ;)



Ett tips på en present till arbetskompisen kan ju vara något enkelt som en vinflaska? eller whiskey? Brukar vara en uppskattad sak... om man inte ger den till en nykterist=) Och det brukar vara en fin gest att ta med sig dryck när man ska på middag/fester? Eller? =D Jag skulle ha blivit glad iallafall.



Chokladdagen var ett bra påhitt.. =D absolut för mig som är i den peioden, haha.



Hoppas ni har det bra iallafall.. jätte fint kort på H och Z.. Natti natti

#5 - - Emmeli:

Oj vilken fin blogg du har:)!

Hoppas du haft en bra torsdag:)!

Kram

#6 - - Liza:

Vilken superfin bild!! :)

#7 - - Alexandra:

Ja precis. Var väldigt osäker först på om jag skulle vaccinera mig eller inte, alla säger ju så olika också.

Det slutade hur som helst med att jag vaccinerade mig. :P

#8 - - Evelina:

Jättefin bild och sööööt hund! =) Vad kul med födelsedagskalas, är också bjuden på det ikväll men hinner nog inte gå pga allt plugg =/ Får se fram emot pannkaksfest i morgon istället =) Hoppas du får en toppenbra dag! =)

#9 - - Elin - Design&Makeup:

haha, ja man känner sig riktigt gammal. Samma sak förut då jag och Malin (MallaC eller vad man säger?) diskuterade diskmedel haha :D

#10 - - Linn:

Sv; Jadu, men det är bra på sitt sätt för då är bilen mycket värd sen när man säljer den om man servat det enlilgt boken ;} men ja, jag skulle inte kunna ha det så. haha!



Äh, HÖJ SÄGER JAG! skicka alla gnällisar till mig så tar jag hand om dem. haha :} folk fattar inte hur mycket tid man lägger ner. stå på dig!

#11 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - 6:E NOVEMBER OFFICIELLA CHOKLADDAGEN!:

Ja men visst är det hemskt! USCH!"

#12 - - Amanda:

Hahah! Mjaaa, jag är fortfarande LITE osäker, haha, det jag knåpade ihop blev inte direkt sådär suuuper-seriöst ;'D haha, jag tror jag måste gå nån videobloggs-skola först ;}

Till top