En heldag i München..

Nästan precis kommit hem. Helt slut och har massa ont i benen och fötterna. Gått runt i München sedan elva imorse och fram till klockan sex ungefär. P A I N.. Men jag är glad :D 2 toppar och ett skärp rikare haha. Hittade ett knytskärp på H&M som jag letat efter lääänge, äntligen mitt. Hittade en svart bolero med nitar och sedan en superhäftig topp i spets, ni får se allting imorgon :) jag lovar, men nu är det för mörkt för att ta bilder.

Blev inte många bilder tagna där heller :P mest fotbolls bilder eftersom älsk var och kollade på Bayern/München VS Frankfurt hehe. Men de har varit skoj idag, bättre än jag förväntade mig. Om man inte har några förhoppningar blir det bara bättre.

Ska bli skööönt att få sova ut imorgon och slippa gå upp i tid och på måndag är det Österrikes nationaldag så då är honey ledig :)) myspys helg. Dock är i princip ALLT stängt haha mindre skoj eftersom vi brukar storhandla på måndagar haha, får ta de på tisdag istället!

Men nu ska jag äta Kinderchoklad och bara njuta av att vila fötterna ;}

Och till anonym som frågade vad jag gjorde i Österrike :P Här kan du läsa allt!!


Kommentarer
Anonym

Ska bli riktigt spännande att se vad du har köpt :)

ElinArmour

Hur gör man så viss text är färgad? :s

Jag vill också ha så...


2009-10-24 - 23:05:26 Website: http://elinarmour.blogg.se/
Joysan

Vad skönt att dagen blev bättre än du förväntade dig :-)...Var hon me rpratglad eller blev det bara konstig stämning? Kram


2009-10-25 - 00:31:56 Website: http://joysan.blogg.se/
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow