#1 - - S A N N A ♥:

;O är den lik din? (:



Roaccutan sägs ge depressioner, men man vet inte om det beror på att "patienten" är i tonåren (det är ju oftast då man har acne) eller om det är för att mna... liksom har acne! Det är ju skitjobbigt att ha acne. Tycker i alla fall jag. Så när jag är ledsen är det väl mest för det faktum att jag har acne. Och så har det varit ett tag. Tror inte att Roaccutan har skapat det.



Det är väldigt bra tycker jag, men dock ett väldigt starkt ämne som man måste få utav en läkare som skriver ut det och det kräver också att man har en stark lever som klarar av det (man får inte dricka mer än då & då under kuren, så ett glas varannan helg är väl lugnt typ, för annars tar levern för mkt skada).



Jag har i princip aldrig varit stressad, så stressrelaterat är det inte, enligt min doktor. Utan det är liksom en sjukdom som blossat upp på grund av något jobbigt som hänt (:



Du jag har skrivit ett inlägg om denna medicin, dock ett inlägg när jag var väldigt ledsen, så ah, man kanske inte ska ta det väääldigt seriöst. Men ah, då vet du lite hur det funkar (:



http://sannasrum.blogg.se/2009/september/det-ar-dags-att-tala-ut.html

#2 - - W e b - L i n n . n o:

Jeg bruker også CS2 den funker like fint som alle andre. ;)

Till top