En skön och lugn lördagkväll..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 5
Vi åkte in till stan vid två-snåret. Tänkte vara lite smarta och åka in senare eftersom inga restauranger har öppet på eftermiddagen :) vandrade runt, myste tillsammans. Köpte mina UGG's som ni får se imorgon. Letade vinterjacka som två crazy persons och överallt fanns bara dessa enormt fula dunjackor med rutmönster. FY FARAO för dom.. Sen såg vi ett Intersport mitt i stan och tänkte, vi provar att gå dit också. Vi hade nämligen varit vid ett annat Intersport igår och där hade dom ingenting alls. Kommer in och ser en jacka hänga ensam på en krok :D en sån jag vill ha, i sån stil. Stl 38, poop, provade den iaf och den satt hur bra som helst även om den var liiiite för stor. Får plats med en mysig tjocktröja under.
Känns skönt att ha hittat en jacka nu efter ca 1 månads letande haha. Tack min älskade hubby

Sen gick vi runt och gjorde inte ett dugg i ca 2 timmar och väntade på att de förbenade restaurangerna skulle öppna haha. Hamnade på en kinesisk efter dom två timmarna iaf och de var sååååå god mat där. En blufflé :D sushi, friterat, nudlar jaa i princip allt :D väl värt väntan.

Så nu sitter vi i varsitt hörn av soffan och knaprar på lite choklad och H sitter med en stor kall och jag dricker körsbärsvatten :))

#1 - - Nicole:

Jasså, det visste jag faktist inte :P

#2 - - Missie- The One:

sv: oj :O viket påhopp! :O haha

aja, ja och bloggen är iaf två helt olika saker vare sig sånna du vill fatta de eller inte :)

#3 - - Therese:

Okej :) Ja designadinblogg är en bra sida, lär mig därifrån jag också :) Ja photoshop är lätt lärt men html ska jag jobba vidare på, hoppas iaf de går lika bra för mig som för dig! :)

#4 - - Therese:

Sant de! :)

#5 - - Missie- The One:

sv: ja skiter i va folk tycker om mig på bloggen för ja vet varom tycker om mig i verkligheten, och om flk stör sig på min blogg- fine ni har ett val läs den eller inte. de roiuga är att många av er väljer att läsa dom ändå?:) ni blir arga och ja får pengar för de, va ska ja göra åt saken?:)

Till top