En söndag hos oss..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 7
Allt är i princip stängt, mulet väder ute och H är och köper choklad på macken :) snorig och småhostig fortfarande efter all rök igår. Men de går nog över sen.
Förlåt för allt flum med designen som går ut ikväll också, den har dragit över på tiden massa dagar eftersom jag glömt bort och internet inte funkat =// men då hann ju fler vara med och tävla och det är ju skoj iallafall.

Fy farao vad familjens katter är elaka och osociala, de är 6-7 st. De slåss jämt, skriker och väser åt varandra. Man får INTE klappa dom, en eller två kan man mysa med, tills dom sätter tänderna i armarna på en =// jäkla djur. Därför jag gillar hundar. Inte en enda hund skulle riva och bita en i handen när den fått nog av kel, de skulle gå därifrån, inget mer :P haha. Men att jag inte gillar katter har nog med min allergi att göra också, blir ju sjuk av dom och då utvecklar man någon form av ogillande. Dock skulle jag faktiskt vilja ha en helig birma eller en ragdoll, tycker dom ser så fina ut.

Vad hittar ni på idag då? :)

Die müsse!

 



Min nya mugg :D visst är den väl söt?
#1 - - Beyond the sun:

Katter kan vara riktigt mysiga, om de mår som de ska och är i den miljö de trivs bäst i. :) Har tre stycken och skulle inte byta ut dem för något i vääärlden. :)



Ikväll ska jag fira pojkvännen som fyller 26 år.. Med chokladtårta, mumma!

#2 - - S:

Den muggen var ju verkligen supersöt!!! :D

#3 - - Michaela { Foto & Webbdesign:

vilken söt kopp! :D



sv; haha jo jag med men jag brukar spola fram tills personen börja sjunga ;p

#4 - - Maria:

SV: Ja, det är en lång tid kvar till jul dock går tiden så sjuk fort och vi får hoppas att det förblir så.



Ja, det blir ju alltid lite roligare att skriva när man har lite roligare degign på sidan. Jag skickar några bilder när jag kollat igenom lite i arkiven.:D Vilken mail vill du att jag skickar dem till?

Jag fattar inte riktigt hur du orkar göra alla designer. Jag har såååå dåligt tålamod, kanske är därför jag inte gör några.:D



Jadu, grannarna blev lugna tidigt igår. OTROLIGT men jag klagar inte.. Duktiga små grannar.:D

#5 - - Elin - Design&Makeup:

Katter är underbara, men visst kan vissa va jobbiga också.



Haha, muggen var ju jättesöt!

#6 - - vendela:

Jag tror du skulle älska min katt Nasse:) han är värdens gosigast i världen har aldrig bitit någon..eller rivit absolut inte angressiv=) men jag kan förstå att du är allergisk det är inte roligt:( Ha en bra dag kram vendela

#7 - - Frida:

älskar din söta tekopp!

Till top