Hissar & Dissar

/ Permalink / 4

 

- Kassasystemen i Österrike - Inget rullband här inte. De är bara att kasta ner allt i påsar eller kasta ner det i vagnen så fort som möjligt annars hamnar allt på en hög och knölas i de 50 cm breda och långa delen av kassorna där varorna hamnar. Stress stress stress. Vilken IDIOTIIII.. Undra vad dom tänker om de har varit i sverige och sett kassorna där? Måste ju vara himmelriket för dom.

- Att man inte får köra med dubbdäck i Tyskland :P så hur ska vi komma hem i Jul? Jo vi får köpa nya helt enkelt. Dessutom måste man ha ett speciellt tillstånd att få köra med det här i Österrike? Snacka om att vara knasiga. De har dessutom ingenstans man kan köpa begagnade, bra däck, inget blocket eller dylikt. Allt köps nytt :P weird!!

- Mona Sahlin.
Kommer hon till makten kommer vi inte hem igen och i princip alla rikare människor kommer lämna Sverige. Jag vill inte betala min lön till människor som inte orkar jobba för att de har lite ont i handen, men gå till stallet och mocka skit kan dom, eller gå ut och jaga i en vecka. Och nej, veerkligen inte alla, på långa vägar. Men väldigt många rider på systemet som fanns och de är så jäkla fel. Och då säger jag det här och har varit arbetslös själv och levt på 2500 kr i månaden och inte fått jobb. Men när jag väl har jobbat har jag tjänat mycket mer än vad jag skulle gjort om rödingarna satt i makten..


Kamomilldoftande toapapper. Kan de bli mer underbart?? :D pappret luktar gott. STOOOOOOORT plus. Sen hur bra de är och torka sig downstairs med parfympapper de kan man ju fråga sig. But who gives a crap?

Snö och kallare väder. Lite mysigt är det ju att vara ute och pulsa i snön i varma kläder och sen komma in och mysa med den man älskar med en stoor kopp te eller varm choklad med tända ljus och samtidigt se snön falla ner utanför. Dock skulle jag ha velat ha höst också haha men här hann inte ens träden bli oranga nästan innan första snön kom :P känns lite mysko. Älskar hösten med alla färger och doften men men.

Scrubs. Den dagen jag tröttnar på det kommer jag bli förvånad. Längtar verkligen tills sjunde säsongen släpps. Då blir de beställning från CDON och så får dom skicka ner den hit haha. :D "Did you run an DUH-test?? What's a DUH? ÖHHH DUUUUUUHHHH" :D HAHAHAHAHAHA..
#1 - - Babbi - Bloggdesigner:

Låter som det är samma kassasystem som Lidl har :/

#2 - - Malin:

Åh de där toapappret blev ja ju nyfiken på ;) Var köper man det & va är de för sort? lät nice =) Kram!

#3 - - S A N N A ♥:

Tack att någon tycker som jag i Sahlin-frågan som bloggar. Alla verkar tycka att jag överdriver, men seriöst emigration är ett bra alternativ om hon blir statsminister...

#4 - - Elin - Design&Makeup:

Bara för att vissa utnyttjar systemet så ska man ju inte glömma bort de som faktiskt är sjuka. Vet du att det blir sämre och sämre för varje år och de som absolut inte får eller kan börja jobba hamnar i bajs-situatutioner och ingen kan hjälpa dem om man inte är rik.



Varför kan de inte bara skaffa ett "Mittemellan" ting så att det gynnar båda hållen. Varför ett jävla "antingen rik eller fattig" grej. Det kallar jag idioti!

Till top