I'M PISSED OFF... (långt)

Gnälligt / Permalink / 21
:(((((( det var ju det här som inte skulle hända, men nu har det hänt än en gång.

En tjej tog kontakt med mig angående en design och jag skickade ut mail och dylikt och berättade hur allt gick till med betalning i förväg mm. Fick till svar att "det var ordnat" och jag började på designen och gjorde även klar den. Mailade igen, inget svar och sedan fick jag äntligen kontakt och då visar de sig att hon inte har fått några av mina jävla mail förutom ett att hon skulle skicka bilder, de var de hon hade svarat "att de var ordnat" och att hon inte satt in pengar.
De som kommit in var från en annan som bara skrev Design på insättningen, förvirring med andra ord.
Iaf så berättar den som jag designat åt att hon skulle till banken dagen efter och skulle då sätta in pengar för designen, detta var nu för över en vecka sen. Jag väntade över helgen, inga pengar, jag väntade till halva veckan, försökte ta kontakt igen via mail och msn. Äntligen loggar hon in på msn, jag frågar vad som händer om hon ska ha sin "j*vla" design och att de var ju sånt här jag velat undvika och de är ju därför man ska betala i förtid. "Jag har blivit bestulen på mitt bankkort och de ska vara fixat imorgon typ", får jag till svar då.
Väntar, väntar och VÄNTAR.
Tills idag, ser att hon loggar in försöker få svar och hon ignorerar mig. J*VLA )/"=&/&%"(#%#"/%¤/¤%/#¤"

Jag är sååååååå förbannad just nu, förbannad på mig själv som inte kollade noggrannare på kontot, förbannad på mailen som inte kommer fram, förbannad på denna tjej som inte kan höra av sig.......
Så snart kommer de upp en tävling om den här designen, den är verkligen jättesöt och jag är supernöjd med den och än en gång har jag blivit lurad.

Hade jag beställt något och jag visste att någon väntade på pengar så hade jag väl för fan hört av mig om de strulade så fort de bara gick och det här visar ju verkligen att hon inte vill ha den längre! Vad är de för fel på människor egentligen?? Det gör mig enormt trött och besviken och inte minst förbannad..

Jag har sån enorm lust att hänga ut den här bruden i min blogg och varna alla att ni inte ska göra designer åt henne förrän ni fått betalning men då blir väl bloggen avstängd så jag låter bli.

(/&#/¤"#&/¤/&¤)#("&¤(¤(")=¤(/=%¤&

#1 - - K a j s a j i . c o m:

Jag hade också blivit förbannad!

#2 - - Johanna:

Men gud vad elakt fy blir förbannad jag med på sånt. Har du ställt upp och gjort en super design som alltid och sen inte fått pengar som du skulle fått då förstår jag dig verkligen. Du lägger ju ner så mycket tid på en design eller hur... Du är så grym på dina designer och älskar hela din blogg ska du veta. Så lotta ut den tycker jag verkligen.



kram

#3 - - Molly:

Svar: Jo, verkligen. Säger hon ett enda ord till går jag till rektorn och frågar om det ska vara så att en lärare får bete sig så mot en elev.. Men då får jag väl bara ännu mer skit :S



Fasen vad det är surt när sånt där händer! Usch.. dålig stil av henne. Jag hade lagt ut hennes mail och blogg så hon hade blivit förutmjukad! Fy så dåligt.

#4 - - Johanna:

det är klart jag tycker det.. Så härligt att besöka din blogg. kraam

#5 - - W e b - L i n n . n o:

Amen, hatt to tillfeller av dette forje uke. at folk skal være så vansklige. den ene har betalt og jeg har satt opp designet, men hun har ikke blogget eller svar på meil. :S

og den andre tok jeg et unntak på at ho skulle kopiere fra banken at ho sendte pengene. så skulle jeg gjøre designet føre pengene var oversendt. men trur du ikke mitt i arbeide sa ho at ho ikke ville ha min hjelp alike vel. Jeg lærer jo aldri selv.

#6 - - T S U K I I ♥:

sv: de smakar himmelskt gott! Eller alla har olika smaker, grön smakar typ pistasch och rosa smakar hallon. jättegod fyllning i mitten! :D

#7 - - Joysan:

Fyfan vad trist! Det finns verkligen folk till allt...Jag vet inte hur du gör idag med att folk ska godkänna designen och så...men du kanske kan ha en testsida där du visar upp hur designen kommer se ut, när de har godkänt den så får de betala och sen mailar du iväg den? Skulle du inte få betalt så skiter du i att maila iväg den och auktionerar ut den eller lottar ut den :-) fast det kanske är så du gör idag, haha? Har absolut ingen koll på sånt nämligen...Kramkram

#8 - - Elin - Design&Makeup:

Men vadå, hänga ut folk får man väl göra om personen i fråga gjort fel, det är ju bra att andra varnas tycker jag.



Jag blir less jag också, 2 tjejer köpte en design av min på designa min blogg, nu när det väl kom till kritan så svarade inte den ena och den andra slutade helt plötsligt att svara. Dessutom var jag jävligt snäll mot den ena tjejen eftersom jag visste att hon hade tagit en av mina gratisdesigner och lagt ut på bloggdesign.nu och försökt att sälja den. Idioter det finns därute, man blir så arg.

#9 - - Veronica:

Fy, så dåligt! Det är underligt hur vissa människor fungerar alltså :S Att hon inte skäms...

#10 - - vesna.blogg.se:

GUD VA IRRITERRANDE!!!!!

#11 - - vesna.blogg.se:

asså ja vet, ja e lite osäker me att göra designer, ja o en vän gjorde de innan, på vår gamla blogg, folk är sååååååå jävla otacksamma, dom får en perfekt design, nej man ska ändra om allt hundra gånger, sen så ska folk gnälla att man rånar dom med "b-designer" som inte är värda en krona etcetc..

#12 - - vesna.blogg.se:

aaah precis..

#13 - - Blue Velvet:

Åh så tröttsamt! Men jag hoppas att hon har dåligt samvete! För det ska hon FAN ha!

#14 - - Babbi - Bloggdesigner:

Har varit med om samma sak flera flera gånger, fan folk har inge jävla skam i kroppen! :( Ena lögnen är värre än den andra...

#15 - - Alisa ♥ Nominera din favorit Hem & Inredningsblogg!:

Förstår din isla till hundra procent gumman och du har all rätt till den utan tvekan. Att folk ska ha så svårt att följa ett par normala och vanliga regler för en tjänst känns juh helt overkligt. Tröttsamt och onödigt!



Men fortsätt med dina krav fördet är en tjänst du utför som tar tid och du har all rätt till att begära det du gör!



Tack sötnos för dina fina ord, massa kramar!

#16 - - Linda H - Hair & Make-up artist:

Jag har också samma problem, mina mail kommer inte heller fram till folk =S

#17 - - maalin:

sv: nej det är verkligen inte så kul. tack!



åhh, jag förstår att du är arg. Vet precis hur det är! Låter som en tjej jag råkat ut för. Började hennes namn på E möjligtvis?

#18 - - isabella:

vilken idiot alltså.

#19 - - Frida:

Du är för snäll! Du litar för mycket på folk, även om dom känns snälla och äkta så måste du kolla noga för din egna skull gumman. Hoppas att de löser sig :]



Kramar om

#20 - - Nicole:

Fy fan hartar sånna människor. Det har hänt mig engång, hon började ignorera mig och mina mail när designen var färdig och jag väntade på betalningen. Idioti alltså -.-

Samma sak hände nästan idag, att perosnen inte skulle betala för sig. Dom är störa i huvudet.

#21 - - Nicole:

Håller med :( uscha

Till top