Jahaa, de var den helgen det..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 12
Vart tog den här helgen vägen egentligen? Var det någon som överhuvudtaget hann göra någonting? :P

Sugen på kanel och äppel te, undra om de finns här? :) något nytt måste köpas iaf, körsbärsteet är supersurt hehe!

Linda som var i Florida som kommenterade hos mig. Jag kan inte kommentera tillbaka :(( blogg.no har spärrat användare från utlandet :(((( tack så hemskt mycket iaf för att du gillar min header <3

En ny bild som svägerskan lagt ut på Facebook, stoooor & liten :D MIN SNUTTEEE. Saknar honom så mycket, men det vet ni ju redan, kanske börjar bli lite tjatigt? Men han är ju min bebis.
Alltid när jag borstade tänderna eller pysslade med vid spegeln i badrummet kom Zamme springande, slickade mig på vaden och så sprang han iväg igen :D lilla underbaringen. 3 månader kvar tills jag får se honom igen.

Gud vad jag älskar att diskutera med folk :D gärna me sånna som tror dom är störst bäst och vackrast och som lever i tron om att de är värsta kändisarna haha!

#1 - - silly:

vad e lame (: ?

#2 - - silly:

jaså (: ? de tkr du för att...

ja tkr mycket på din blogg e lame men ja skriver ju inte de. men om vi ändå prata om lamea saker så let's start :D!



Din hundar

att du tror att någon skulle betala för en design av dig

lila kärring blommor i din blogg t.s.m me en kärring lila nyans

varför skulle någon göra reklam i din fula blogg som inte läses av någon?



Du raderar elaka kommentarer men ändå känner du en nödvändighet att skriva att jag e lame? Hmm smart brud (Y)

#3 - - silly:

menar du att din hund är en chihuahua !?

ser ut som en ful jack ruseel :)



Om du tjänar pengar på design så e dem som vill ha din design blinda :)



o du tror inte att ja ser dig som en noboody elr vaddå? Du e en riktig nobody som kommeterar min blogg, de ända ja har behövt göra e att svara en gång för att bevisa att ja e bättre än dig o de känner du redan du :). hur gammal e du? över 20 ser man iaf, då kanske man ska skaffa sig ett liv :)



Ja tkr inte att ja e bitchig och om du ser det så, ja då e de för du e avis på mig ;) de märker jag redan nu :) och att jag har många läsare e också ngt du e avis på

#4 - - Joysan:

Ja...visst har dne gått helt sjukt snabbt. Undrar ibland vart tiden tar vägen egentligen :-S...Det gäller att ta vara på den & fånga dagen :-)

#5 - - Alisa ♥ Stödjer Rosabandet kom in och stöd du med!:

Ja nyttigt är det men riset är inte alls bra, det har högt GI värde pga riset och även sockret som tillsätts för sushin!



Naaw din lilla snutt:D

#6 - - Alisa ♥ Stödjer Rosabandet kom in och stöd du med!:

Japp jag med hehe!

Tack gumman det ska bli spännande att verkligen hålla ut hela resan ut denna gång för jag vet att det fungerade sist men jag fick en setback efter 2 veckor då kroppen skrek efter kolhydrater haha! Men jag känne rmig mer peppad denna gång!:D

#7 - - silly:

nej herregud du måste driva om att han e en chihuahua va? hHAHAHAHAHA. aah ja kan kalla honom ful om o om igen :D de spelar ingen roll om han kan skydda sig elr inte



Lilla du :) ja har ahft min blogg ett tag o har alltid vara famoused för min blogg, iaf i norrköping och ja va känd innan bloggen också, om den sen blir större i hela sverige så e ju de roligt ;)



HAHAHA kissie wanabee!? ASO VAR FAN SER DU LIKHETEN MELLAN OSS!? hahaha du e ju sjuk i huvudet (:



o sen finns de säkert folk som e som "Kissie" utan att härma henne, de e inte så att de bara finns en människa som kissie, bara för att just kissie är störst. DUMBASS!



#8 - - silly:

alla mäniskor har en chans så ja tänkte bara skriva att du ska sova länge ;)



iaf... ja din hund e ful o ja kan skriva de några ggr till för ja tkr de.



De finns inget som säger att Kissie startade de, men hon e störst. Blondinbella provecerade mer än Kissie men blondinbella har slutat me de (: ett ex bara.



Och sen bete sig som idioter i bloggen fattar ja itne heller, ja skriver vad jag tkr o om folk tkr de e provecerande så får de tycka de! Inget jag lockar fram med flit, lite som anna anka så att säga. Kissie skriver ju som hon gör me flit!

#9 - - Sarah-Daniella:

sv: haha :D vad gör du i österrike?

#10 - - Kristina:

läst lite och sett det roliga! ;)



Sv: Jaha om de säljer julpyssel hela året så är man ju lite beredd på det, men de värsta är när affärerna börjar ta in julsaker nu i oktober.. Känns lite konstigt, men inatt kom de ju snö här, så det kanske är dags då =P (Försökte ta några bilder på snön men det var svårt på natten, kan man se på bilderna) =)



#11 - - Alisa ♥ Nominera din favorit Hem & Inredningsblogg!:

Tills jag kommer ned till min idealvikt och sedan återinför jag kolhydrater sakta men säkert in i min kost men aldrig överkonsumera som jag gjort tidigare, för att jag vet att kolhydrater är det värst för mig och min vikt!



Ja för kroppen lagrar kolhydrater som omgörs till socker som ökar insulinet i kroppen så första veckan brukar vara en detox vecka så att säga, man totalt uteslutar produkter med högt GI!



#12 - - Sanna:

ja, de skojar nog. Men de finns yngre tjejer som ser upp till dem och kanske börjar med deras grejer.

De är ju skrämmande att ens sponsorer kan sponsra dem när de håller på som de gör :)

Till top