Klättrade på loket – dog av elchock

Media / Permalink / 6
Det här kanske låter extremt elakt, MEN VAD FAN SKULLE HAN UPP PÅ LOKET OCH GÖRA?? Elledningar?! HALLÅÅ, minst 16 000 volt och det är förbjudet att klättra upp natuurligtvis. Vart var hans lärare och farbror?
Jag har fått lära mig att ha respekt för tåg, dels för att min älskade pappa är lokförare, han har sett en del i sitt liv. Som vissa som inte fattar att tåget har företräde vid räls t ex, eller att folk står för nära kanten och rycks med tåget när de kommer in.

Enligt polisen befanns sig skolelever från Norge på Uddevalla station för att byta tåg. De hade sällskap av två lärare.

Pojken, som är i 17– årsåldern, klättrade upp på ett lok som stod på ett sidospår – för att kompisen skulle kunna fotografera honom från perrongen.

– När kompisen gick en bit bort för att ta bilden hör han hur det fräser till uppe på loket, säger polisens presstalesman Björ Blixter, till TT.

Då fick pojken ström i sig.


Källa: Aftonbladet

#1 - - Emma:

Ja, det kan man fråga sig.. :s

#2 - - Linda:

usch, vad hemskt

#3 - - Johanna:

men gud vad hemskt och samtidigt helt idiotiskt

#4 - - Kristina:

Men åååh, Det har hänt alldeles för många sådana olyckor genom åren, säkert i norge också så man kan inte missa den informationen att tåglok,tågvagnar, rälsar etc är farliga! Jag blir så frustrerad när sådant händer.. vart förvinner förståndet?



SV: Hahah jag fattar inte heller vad de är för speciellt med älgar? De smakar gott liksom.. och renar lika så :P



Och förresten, så är de lustigt att tyskar/österrikare är så jävla otrevliga när man inte förstår deras språk, de kommer ju hit och vi försöker komunicera med dem på engelska, då är de ibland också otrevliga och idiot förklarar en.. fastän att de kommer hit till sverige?.. gaah.

#5 - - Madde:

Fyfan asså.. Tragiskt..

#6 - - isabella:

helt ärligt. så får han skylla sig själv, även om det är riktigt hemskt :p känner mig elak , men men :p

Till top