Nog för idag..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 6
Har varit vaken sen sex imorse för jag var så orolig för H när han skulle åka till jobbet i sommardäck och de snöade ute :(( backarna ner är inte trevliga och på vissa ställen finns det inte ens räcken och de stupar i princip rakt ner. Ja ni kanske förstår min oro. Så liiiite slut är jag just nu.

Kul att så många gillade att H var med i videoinlägget haha :D han skulle prompt vara med så de fick han väl då, knäppskallen min som just nu ligger och kollar på Mannen som kunde tala med hästar, älskar den filmen. Iallafall så kanske de kommer fler parvideobloggar i framtiden, vem vet!

Sov underbart nu, de ska jag göra <3 var rädda om varandra. XOXO

#1 - - K a j s a j i:

Ja, herregud vad orolig jag skulle vara också. Vet ju vilka vägar dom har där!



Är det där fonten du sökte föresten? :)

#2 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Haha, ja det tror jag det, hon känner ju sig hotad :D

#3 - - W e b - L i n n . n o:

God natt. Jeg skal være opp litt til. Skal jobbe litt mer med min nye side om mine smykker. :D

Hvis du vil titte litt på den http://web-linn.no/design her ikke så mye der enda, Men det kommer etter jeg har tatt masse mer bilder. :P Allerede noen som har sakt de skal kjøpe julegaver etter vert der. :P

#4 - - Frida:

Han bor i Umeå och jag i kalix. Vi träffades över internet och sen kom han hem till mig över jullovet för två år sen och snart närmar sig de tredje jullovet och vi håller ihop :] De är underbart trotts att avståndet är riktigt jobbigt ibland. Men vad gör man inte för den man älskar?

#5 - - S A N N A ♥:

Ja, det är väldigt mycket pengar.



Ja, fast efter senaste valet bestämde man att kommunerna själva får bestämma vad kommunpengen ska gå till, regeringen/riksdagen får inte säga "såhär mycket ska gå till skola" etc. Så i vår kommun lägger politikerna (visserligen borgare) pengarna på en avfart från E6:an, de subventionerar för handlarna i centrum för att vi ska kunna ha butiker m.m. och bygger om centrumbyggnaden (renoverar). De skapade även en ny logga till kommunen fö 3 miljoner kronor. Pengar som borde gått till skolan. I vår kommun finns få invandrare, det finns nämligen bara villor här, och hyresrätter/bostadsrätter finns knappt överhuvudtaget. Så i vår kommun går pengarna definitivt inte till invandringen (:

#6 - - Therese [ Tescho ]:

Åh, får jag vet vad typsnittet heter? Du behöver inte alls dela med dig om du inte vill :)

Till top