Nu är jag gnällig..

Gnälligt / Permalink / 5
Fan vad jag är trött på människor som ska "dumförklara" en så fort man skriver nåt. Om man skriver t ex som jag gjorde nu att jag inte gillar att Facebook äger ens bilder och att jag ska ta bort dom, så är de direkt någon som skriver "även om du tar bort dom finns dom kvar bla bla bla bla, läs villkoren".. "och ska ingen ta dina bilder lägg inte ut dom på nätet då".. BLIR SÅ TRÖTT OCH FÖRBANNAD. Fan lär man skriva ut allt man vet varje gång för att folk inte ska komma med besserwisserkommentarer?? Jag vet reglerna, jag vet att de är lätt att ta bilder om de ligger ute även om man har högerklicksskydd mm. Men lär man verkligen skriva en hel uppsats om att man kan reglerna och om copyright för att man ska slippa sånna kommentarer??? Och så är det även här i bloggen :P man lär skriva en uppsats om vissa saker för annars är de alltid någon som ska vara miss-know-it-all och i princip dumförklara en.

Dagens andra i-landsproblem, förutom långa naglar, är att ett av favoritglossen börjar ta slut :P finns inte att köpa i butik längre. Någon som har en helt ny i förpackning liggande hemma?? Skänka till mig kanske??
Nr. 153 Dior Addict Ultra Gloss, Slice of Tart.. Man ser ju att de är massa kvar, men man får inte tag i det längre snart :P fasiken!!Här är de kamomilldoftande toapappret också :D FAVORIIIIIT! Sånt borde säljas i Sverige också hihi!

#1 - - Madde:

tack än en gång!!!! är supernöjd :D kramiiiiis!

#2 - - Anna:

Haha, vad knäppt med doftande toalettpapper! ;) Känns lite skumt, men de är väl för att det inte är så vanligt här hemma :)

#3 - - Elin - Design&Makeup:

Jag blir galen på sådana människor. Typ om jag råkar ha en finne på en bild som jag inte täckt över, ja då ska någon hålla ett föredrag om hur man täcker över den riktigt. Eller om jag sminkar på ett visst sätt då är det tydligen fel för att det finns massa andra sätt och bla bla. Haha löjligt!

#4 - - i n i s e n:

Jaaaaaa, jag är SÅ trött på alla dessa besserwisser-kommentarer. Det behöver inte vara extremt, men såna där pikar gör en bara irriterad, grrr!#5 - - M:

ett tips för att få ut det sista av lipglossen är att hålla det under varmt vatten en sväng, och sedan lägga det plant. det brukar hjälpa mej.. =]

Till top