On the way..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 11
Önska mig lycka till :P de behövs. Jäklar vad arg jag var igår på henne vi ska åka med, så jäkla uppkäftig och grinig mot H, bara för att hon inte kan engelska och blir irriterad när hon inte förstår. Fan gå en engelskakurs om de är så jobbigt att inte kunna snacka med folk :P L A M E..

Puss puss hoppas ni får en trevlig lördag!

#1 - - Ritu:

Fin blogg och skitsnygg header:)

Är det roligt att bo i österike da?):)

#2 - - riistina:

Hoppas du får skoj! Om de börjar muttra saker på tyska/österrikiska så kandu muttra saker på svenska, så kanske de förstår hur otrevligt de är =) fattar inte varför de inte lär sig engelska.. kommer aldrig förstå hur de kan vara så naiva.. =) Men som sagt, hoppas du får roligt, och självklart att H också får skoj på fotbollen! =)

#3 - - Molly:

Du är så söt :)

Ha en underbar lördag!

#4 - - Frida:

Jag ska försöka att hålla utkik :P Hoppas att allt är bra med dig idag och att du får en riktigt rolig helg :)

#5 - - Nadia:

Ja, jag ska göra det, helt klart!Tycker det är intressant att du bor i österrike, har hört mycket gott om det där borta, en släkting var där för inte så länge sedan, och hon köpte klassisk whiskey där borta :) det är dom ju inte bortskämda med där borta. :D

#6 - - Petra:

Hoppas du får en bra fortsatt lördag! :)

#7 - - emma:

Du visar underbar abilder Sara! : - )Hoppas att det går bra för er där "nere" ; - (Tack än en gång för desigen. Jens sa - De verkar ju som om hon känner dej på riktigt. Hihihi!!KRAMA

#8 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Ja, men PR-trick för vem?

#9 - - Molly:

Svar: Ja.. jag vet inte vad som hände :P Jag får läsa lite mer om det och se om man kan göra andra inställningar. Min HP var sämst, nu har jag ju en Packard Bell.. men jag tror inte webcamerorna som är inbyggda är världens bästa.. men men :PYes, gjorde det igår morse. Men bara jag får i mig tabletter så är det lugnt :)

#10 - - Anonym:

Fina bilder.

Vad gör du / ni i Österrike?

Jobbar.. semester.pluggar?

Ha en bra kväll. :D

#11 - - Johanna:

vilken söt bild på dig gumman. älskar att läsa din blogg.

Till top