One more morning..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 8
Sitter inne i sovrummet och bloggar för ovanlighetens skull, anledningen? Hela våningen stinker rök =/ inte så trevligt. Men vad ska man göra? De är hans hus och han får göra vad han vill.

Den som har hand om framsidan av blogg.se har gjort det igen, fan vad trött jag blir. Ärligt talat så börjar jag avsky blogg.se mer och mer och letar febrilt efter en ny bloggportal som är lika bra och enkel som blogg.se. Iaf så borde fler ha hand om framsidan och inte bara en enda som de verkar vara nu!!!!!

Skulle vilja köpa en låt från Itunes men de funkar inte att skriva in mitt kontokortsnummer
:S älsk och jag har provat flera gånger men de funkar inte, de står att de är fel nummer och bla bla. Hur kan de vara fel nummer när man slår det som står på kortet? PUCKOITUNES..

Imorgon fyller Zamme 4 år. Min "stora" kille

#1 - - Anna:

Jag är ju aldrig in på blogg.se förstasida, så vad är det dom har lyckats med nu?Jag skulle vilja bygga ihop min egen bloggportal på nått sätt. Jag trivs med blogspot, men de finns några funktioner som bara finns i blogg.se som jag skulle vilja ha. Dock skulle jag aldrig byta tillbaka till blogg.se, då det bara krånglade när jag hade en blogg där förut :(

#2 - - Catrin:

Måste vara super jobbigt att inte vara hemma när han fyller. Har ingen hund själv, men två underbara katter som jag inte klarar mig utan. Skulle aldrig stå ut! =)

#3 - - V I L J A:

Sv: Ja jösses, tiden bara flyger förbi, han börjar ju bli gammal den lilla lurven :)Nej va roligt, åker ni hem till sverige eller får hundarna komma ner till er då? :)

#4 - - mamma:

hej.kan inte du köpa en sån där gullig mugg till mej oxå? ha en bra dag.Själv ska jag snart till Anneli och fixa en ny look. Puss o kram

#5 - - Anna:

Vad trist att hon har favoriter :( Då har ju inte någon annan möjlighet att få synas lite :(Det var på grund av att det krånglade som jag bytte. För en dag när jag loggade in på min blogg så var den helt tom, alla inlägg var borta. Och sen så krånglade det att logga in, så det var efter det jag bytte från blogg.se. Fick liksom nog när allt man bloggat om under 2 års tid var borta :/

#6 - - Elin - Design&Makeup:

Krille på Bloggdesign.nu funderar på att bygga en ny bloggplattform där man kan flytta över allting från blogg.se så man har kvar allting man skrivit men bloggar på en ny plattform. Kanske skulle vara något? :)

#7 - - W e b - L i n n . n o:

Hva med å sette opp en egen side på egen server? da slipper du blogg.no og da kan alt være mulig. :P

#8 - - Sofie:

Blogg.se har verkligen blivit sämre med tiden. Men den är som du skrev: Lättare än många andra bloggportaler. Håller också med angående framsidan. Det är KarinOlofsson som sköter den.. tycker hon gjorde det bra tidigare, men nu är det samma saker som dyker upp. Såg dock att hon hade öppnat upp "tipsa redaktören" igen där vi kan önska vad vi vill se på framsidan

Till top