Svar på kommentar..

Frågor & Svar / Permalink / 2
C om Videoinlägg.. Spara pengar..:
Nu behöver du inte bli arg för att jag är här igen men är slitna eller obefintliga vinterdäck verkligen en oförutsedd utgift? Jag menar, man ser ju när däcken börjar bli dåliga så man kan ha det i åtanke. Eller om man inte har några alls så har de väl inte försvunnit på en sekund eller? Inte bli arg nu, bara funderar. :)

SVAR:
Dock så är våra vinterdäck som vi hade med dubbar i princip nya och använda en säsong, det är de som är så förbaskat surt och irriterande =) hade de däremot varit som du säger, nedslitna och oanvändbara = livsfara att köra med dom, hade de inte varit lika tråkigt att lägga ut pengar på det! Oförutsedd utgift för oss just nu är det men inte om man varit hemma och sett att dom var dåliga.
Men som jag sa, dom är i princip aldrig använda och skulle skickas från sverige ner hit och H tänkte ju inte alls på dubbförbud och dylikt och att vi skulle hem till Julen =// that sucks..
Tack och lov är inte nya däck lika dyrt här som i sverige =)
#1 - - Den mystiske H:

Älsklingsmuffinsen... Vinterdäcken kan inte vara helt splitternya och samtidigt rullat tva vintrar! =)) Men dom kanske har rullat en säsong och vi skulle behöva köpa ny bil innan nya vinterdäck om vi säger sa! Men men die deutche swein ser till att vara pengar är i ruljans iaf.



TILL C: Om du slutar vara en besserwisser och förutsätter att folk är dumma i huvudet sa behöver du inte ställa massa dumma jävla ogenomtänkta fragor och kommentarer. Man behöver ju inte direkt vara Astrofysiker eller dyl. för att se att däcken behöver bytas. Sa antagligen fanns det väl andra orsaker till däckbyte/däckinköp!

#2 - - Blue Velvet:

Jag hade nog satsat på All-around -däck, så slipper man bry sig om byta och köpa nya =) Så har vi det iallafall =)

Till top