Tips för alla designers..

Andra Bloggare / Permalink / 5
Alla vet ju hur mycket jag HATAR spamkommentarer, de är fan de värsta som finns. Det har dock varit väldigt lugnt på den fronten fram tills idag när jag fick en sån där förbannad kommentar.
Denna gången var det lite annorlunda dock.

Såhär stod det i kommentaren:
Hejsan,
vi är några designers som blev trötta på alla lurendrejerier i designbranschen så vi valde att starta en blogg där vi helt sonika varnar andra designers för oseriösa designköpare.

Har du varit med om något liknande, maila oss så vi kan varna andra!

Är du inte intresserad av detta ber vi om ursäkt för kommentaren och önskar dig en underbar dag!



Äntligen säger jag bara, ääääntligen. Kan väl inte bli en smartare sida egentligen?? Så har du blivit lurad av oseriösa design köpare tycker jag du ska kolla in den sidan. Man kan även maila och tipsa dom och berätta om de som man blivit lurad av, så slipper man hänga ut dom i sin egen blogg!

#1 - - Elin - Design&Makeup:

Halleluljah!! haha :D



sv: Ja, för mig är rom ett måste. Kan inte tänka mig den maträtten utan det alls..

#2 - - Designscam:

SV. Kul att du tipsar om oss i din blogg, det tackar vi för.



Mvh Designscam

#3 - - Kristina:

Äntligen att de är folk som tar tag i sådant, vad jag kan förstå är de många som råkat ut för folk som vill ha men ignorerar sedan när ni gjort en del av jobbet redan. Urk säger jag bara!



Sv: Haha ja sådana där mössor som inte är stickade går ju iofs efter vissa mått, och är de ett ostretchigt material så blir de jobbigt att beställa fel, Lustigt egentligen att man måste välja storlek för sitt huvud. haha.



Ja den där reklamen fastnar på en gång, och man hör den långt i bakgrunden av medvetandet, så himla segt. =D

#4 - - Linda H - Hair & Make-up artist:

Ja det känns helt sjukt! fattar inte det själv =D

#5 - - Babbi - Bloggdesigner:

Jag fick oxo det där meddelandet, och jag hatar oxo sånt där vanligtvis men den där var så jävla bra! Ska fan oxo tipsa om den i min blogg! Skitbra iniativ till den/de som ligger bakom!

Till top