Veckans Läsare

/ Permalink / 8
Gabriella :D
En supersöt och genomgo dalkulla från Ludvika som alltid är så gullig i sina kommentarer. Har hjälpt henne massor av gånger med hennes design dessutom och hon är alltid lika glad och tacksam. Hon förtjänar verkligen en vecka i lite rampljus!

#1 - - vesna.blogg.se:

vet äre verkligen :D muums ..

#2 - - anna:

sv: jag var inte helt frälst vid deras nya singel första gången jag hörde den men har drogat den hela dagen nu och fan den växer. grym nu :D

#3 - - Jennie:

Funderar ju starkt på Australien :P

De har utbyte med Österrike med haha. Kunde jag hälsat på dig :P

#4 - - Vaan Der Hilton:

Fin blogg!!

#5 - - Sanna:

Hallå, ville bara säga att jag tycker att din blogg är hur fin som helst! får intrycket av att du gör allt själv, vilket verkligen gör mig imponerad! Önskar att jag kunde sånt.. Hur som helst, här har du en ny läsare som är här för att stanna :) Keep up the good work!

#6 - - Sanna:

Näää vem pratar du med som verkar knasig? =) Missa helt :P



Jo man blir lite fundersam när folk håller på så där.

#7 - - bella:

Åhh tack söta du!

Blev jätteglad nu!!! :)

Hoppas du haft en toppendag. Själv så har mamma och jag kutat runt i affärerna i västerås. Men dock inte hittat det jag letade efter.. suck. Ska på klassåterträff till helgen :)

Stor kram ifrån mig!

#8 - - Johanna:

ja de är hon värd att göra måste jag säga.. Hur är det med dig blir så glad varje gång jag läser din blogg. du skriver så bra och sen har du nästan alltid något nytt på bloggen det gillar jag verkligen

Till top