#1 - - S A N N A ♥:

Jag har ryggacne (:

#2 - - Kristina:

Haha, jaha... då fattar jag =) Typiskt att de ska vara så konstigt bara för man skaffar egen domän?



Thailand var helt underbart vid maj när vi var där, inte så mycket turister där då pga att "regnperioden" börjar då. Men de regnar typ ingenting.. hehe.

#3 - - S A N N A ♥:

Ja, mitt utslöstes av minipiller (kan inte äta annat, för det går blodproppar i min släkt). Men sedan blossade det upp något så fruktansvärt när jag gjorde slut med min föredetta. Trodde inte alls att jag tyckte det var jobbigt, och var förvånad över att jag inte grät en enda gång. För mig var det ett långt förhållande, vi blev ihop när jag var sexton och gjorde slut när jag var arton. Så det var 1½ år, och jag var som sagt förvånad. Men saknaden och sorgen tog helt enkelt en annan skepnad och utlöstes som grov acne istället. Det blev så outhärdligt att jag inte kunde sova på nätterna, och jag blodade ner alla plagg jag satte på mig. Så vi gick till en hudterapeut som sa att det var en riktigt hemsk acne som inte gick att bota med utvärtes medel så som solning, krämer m.m.

Istället fick jag börja äta antibiotika med det funkade inte. Så nu äter jag Roaccutan, ett jättestarkt ämne som är släkt med A-vitamin tror jag. Det torkar ut hela kroppen och bygger om porerna, för att talget inte ska kunna stocka sig.



Jag fick lära mig att acne är en sjukdom, så det måste behandlas, det försvinner i princip aldrig utav sig själv. Ljusterapi tror jag är bra (: Och att skrubba och gå på lite ryggbehandlingar och sådant. Tyvärr räckte ju inte det för mig, så nu äter jag medicin istället, men snart är det väck (:

#4 - - Johanna:

var så lite så hoppas du har de bra

#5 - - aleeekz:

jag vet inte om det förra kom fram då internetdog precis :/. men jag skrev i alla fall att jag är lite mammig och "vågar" inte lämna ifrån mig henne :/

#6 - - aleeekz:

jo precis jag får göra det, hon hänger med till finland och sånt så det är tur :) men man undrar hur det kommer bli då man får barn :P. kram

#7 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

det är som det är här. Känns som om jag bara blir tröttare och tröttare. Går och väntar på min nya tid till mitt andra sjukhus. Sen får jag väl se vad min läkare där säger. Tror att jag kommer åka på en 4:e behandling. och det är det sista jag vill för det är så kämpigt! Men försöker kämpa på och leva mitt liv så "normalt" jag kan i alla fall. Orkar inte ens ut och fotografera längre :( Trivs du där borta? det verkar vara himla fint vad man ser på bilderna.

#8 - - Molly:

Haha, men det är ju förståeligt när ni varit ute och rest :)



#9 - - Anonym:

jo min hund är ju mitt barn än så länge :P.

#10 - - Evelina:

Bilderna får en verkligen att vilja resa dit! =) Skulle inte vara helt fel att slippa det trista och kalla vädret här ...

Till top