#1 - - Blivande fru F:

Ooooja, vi har mängder av oförutsedda utgifter, tyvärr.

Tycker precis som du att det alltid är något med bilen, o om bilen inte skulle krångla så är det garanterat något annat som gör det ;) Men det är bara till å gilla läget och punga upp pengarna tyvärr... kram

#2 - - Blivande fru F:

Mmm, det är riktigt tråkigt :( Speciellt i sånna här tider, när det närmar sig jul o så.



Hoppas att det löser sig för er ändå! Kram

#3 - - cindy:

Hej Hopp! Snubblade in på din sida via en annan blogg. Har kikat runt lite och tycker det verkar intressant, addar dig på bloglovin ;) Hoppas du får en bra dag!

#4 - - Anna:

Du är precis lika fin oavsett om du är osminkad eller sminkad :)

#5 - - Sanna [Om livet, träning och kärleken]:

Känner igen det också, har man äntligen kommit upp en hygglig summa så kommer det något..

Alltid, de kvittar hur mycket man sparar så försvinner det i suprise räkningar eller dret!!



Svintrist!!



Vi har börjat med att dra 500kr bara till ett konto som man får ta ifrån 4gånger per år.. ¨de är ju inte heller någon stor summa ifall de skulle bli något..

#6 - - Linn:

Sv; JA! Röd & grön. Lätt-produkter smakar bajs.

#7 - - K a j s a j i . c o m:

Det är jobbigt det där, har varit i samma situation. Jobbade på en telefonkundtjänst en gång och tjänade typ 8000 per månad. Sen ringde dom från England och jag hade fått en inkassoräkning på 10000 kronor där som skulle vara betald inom 24 timmar. Dom hade inte orkat kontakta mej i Sverige, vet inte varför menmen, Var tvungen låna av mina föräldrar men det är ju skitjobbiga situationer. Eller om man någon gång får alla räkningar samtidigt. Nu här i Norge är det ganska lätt att spara pengar då vi bor i världens håla där det typ är omöjligt att slösa pengar, finns typ 2 bra klädaffärer och är 3 timmar att köra till en större stad. Och vi använder knappt bilen.



Men det är skitjobbigt när man sparar pengar för att göra nåt man SJÄLV vill eller åka på någon resa eller något också kommer det några såna oväntande uppgifter och poff, så är allt borta. Inte kul alls!

#8 - - Catrin:

Vad jobbar din kille med där nere? Hur länge hade ni planerat vara i Österike, om ni ska ner igen efter jul?

Du borde ha frågestund, det bara bubblar upp en mass frågor i huvet på mig nu =)

Läste din blogg mkt förut, men sen har jag haft ett *uppehåll" och nu nä jag började läsa den för ett par veckor sen har det hänt sååå himla mkt - fattar ingenting ;)

#9 - - Linn:

Sv; Haha ja, eller worse - massa tillsatser o skit!

#10 - - Babbi - Bloggdesigner:

Usch kunde utlösa av ditt uttryck hur jobbigt det är för dig :( Tur du har designandet iaf o får in lite pengar. Kramar

#11 - - SaraLouise:

Tell me about it! Vi måste också köpa nya vinterdäck nu, så himla tråkigt att behöva lägga pengar på sånt...

Fast jag har ett kuvert inlåst i vapenskåpet med mina körkortspengar. Det funkar bra eftersom jag inte ens vet var älsk gömmer nyckeln, hehe. ;)



Och känn dig inte hemsk för att du inte sminkar dig en dag, för sjutton! När jag är hemma går runt som världens lodis, inte orkar jag fixa mig för katten direkt, hehe. Fast jag har blivit duktigare nu, tack vare dig tror jag. Gör mig lite fräsch iaf tills älsk kommer hem, hihi.



Jösses vad du får nya läsare hela tiden nu! Varje gång man klilckar in har det stigit. Måste kännas kul! =D var ju inte längesen du hade typ 45 följare... =)

#12 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Rösta på din favorit Hem & Inredningsblogg:

Neeh gumman ni är inte alls ensamma om det, det händer oss varje månad. depression! Vi har inte heller lyckats spara pengar, det har alltid varit oanade utgifter, bilar, hundar mm



So i feel you gumman, i feel you, jag hara tiden då alla räkningar landar, ångest så det gör ont i kropp och själ!

#13 - - my:

hum låter inge kul det där inte"/

älskar din blogg:) kram

#14 - - marie:

hahhaha det här med säning hahha det är kul =)



nä jag är inte bra på att spara pengar önskar man var det!

#15 - - Joysan:

Åh vad jag känne rigen dte där...man blir ju helt gaaaalen på oförutsedda utgifte ribland och it´s the same here...Simon blir dne som får ta den "stroma smällen" eftersom att jag dels bara jobbat deltid och nu pluggar jag...men nu mååååste vi ju spara pengar till bröllopet så det är bara att bita ihop och inte köpa allt det där fiiina som man annars knappt tänker sig för innan man köper...men jag förstår precis hur du menar! Är så himlans tråkigt!

#16 - - Bella:

hihi, jag kan vara så dålig på att spara pengar Allra helst nu när jag borde spara pengar! Är man student så är man. Och så finns det ju så mycket fint man vill ha..Borde egentligen håll hårdare i pengarna.

Älskling min är bättre med pengarna, fast iofs så tjänar han ju mer än vad jag gör, jag har ju pengar på lån bara. Vilket suger! Men jag utbildar mig också till det jag vill!

kram

#17 - - Molly:

Åhhh.. jag lider verkligen med er.



Med mig händer det samma saker, jämt. Fast oftast är det någonting i hemmet (kyl, frys, toa osv). Eller så är det kroppen som lägger av. Öroninflammation, halsfluss, tandproblem, magproblem.. såna utgifter är nog värst tycker jag.



De få gånger jag sparar pengar är till när jag verkligen ska köpa någonting. Har ingen buffert vilket faktiskt är jättedumt. Men jag har en sån otur också.



Hoppas det blir bättre :)

Pussar och kramar!

#18 - - C:

Nu behöver du inte bli arg för att jag är här igen men är slitna eller obefintliga vinterdäck verkligen en oförutsedd utgift? Jag menar, man ser ju när däcken börjar bli dåliga så man kan ha det i åtanke. Eller om man inte har några alls så har de väl inte försvunnit på en sekund eller? Inte bli arg nu, bara funderar. :)

#19 - - Linn:

Pengar är bara skit. Ju mer man har ju mer gör man av med. Så svårt att spara. Jag sparar till utlandsresan nu, genom att inte köpa julklappar. Eller det blir väl 1 till varje men inte mer. Jag prioriterar ;}



Dennis bil kostar multum. Typ för varje 2000 mil man åker ska den in på service som kostar mellan 3 - 10 000 galät! men det där får han sköta ;} hans val av bil, hehe.



tycker förövrigt att du ska höja priset på dina designer. Och det du höjer med kan du lägga undan o spara. För du kan ju "leva på" det du tar idag så om du tänker så kan du lägga undan det andra ;}

Till top