Vinnaren av Romantic blev..

Bloggdesign / Permalink / 7
Madde :D GRATTIIIIIIIS! Tycker verkligen du förtjänar den här för du har varit med varenda tävling jag har haft i stort sett.

Endast 6 st var med och tävlade den här gången så jag gjorde likadant som förra gången och drog en vinnare genom Random.org!

#1 - - nadia:

Jasså, attans! jag har gått och tänkt på dom där i flera dagar. Men det borde ju finnas i turk butiker, du vet Turkish Delight, borde ju vara ungefär samma. :)

#2 - - Tiiradam (film & foto):

Sheet vilken fin blogg! =)

Var i Österrike bor du?

Tyckte mig känna igen landskapen men man vet ju aldrig xD

#3 - - Ellenor:

Gillar din blogg =)vad tycker du är viktigast i en blogg,bilder?text?humor?

#4 - - Bea:

Gud så snygg blogg du har! Precis en så fin som jag också har bestämt mig för att jag ska ha en dag :) Intressant verkar den också, så nu ska jag kolla igenom lite fler inlägg. Ha en bra kväll förresten!

#5 - - Maria [Fotoblogg]:

Riktigt snygg design

#6 - - Bea:

Jadå, mycket intressant hittade jag i din blogg, ska helt klart fortsätta läsa den! Är rätt imponerad av dina fina bilder också och såg att du använder dig av en canon 400 D, vad har du för objektiv till den? Har nämligen fått en liknande kamera nyligen och vet inte riktigt vad man ska köpa till :)

#7 - - Bea:

Okej, det bådar ju gott för mig om jag nu lyckas lära mig min kameras funktioner, hihi :) Tusen tack för att du tog dig tid att svara på min fråga förresten :D

Till top