- M å n d a g -

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 3
Nu har vi varit i Österrike i en vecka :) tänka sig. Jag tycker inte de har gått för snabbt faktiskt, kan bero på att jag bara varit hemma nu under veckan. Känns lite småkonstigt när man jobbat hela sommaren. Eventuellt kanske frun i huset kan fixa jobb åt mig :) bara något några ggr i veckan, som en praktikplats. Blev helt chockad igår när hon föreslog att hon skulle kika, vet inte vad jag svarade men älsk sa ja åt mig haha. Inte ofta man får sån hjälp.

Idag är de tvättning och diskning och städning som gäller för mig. Och så lite design naturligtvis. Behövs verkligen städas efter helgen :) Svinkallt, men sol ute, så jag håller mig nog inne tills solen kommer hit. Blev väldigt frusen när vi var uppe på Kematen Alm häromdagen =// not good. Men men!

Käkade pizza igår. Gissa vem som fick kli i halsen och uppsvullna läppar? = MEE. Var något i den som jag inte tålde, wierd. Så ingen mer pizza från det stället, inte för mig iaf. Tog räkor och champinjoner. Räkorna var riktiga scampi räkor, men totalt smaklösa hehe :D

Kolla här då :) Actimel med körsbärssmak. De är så gudomligt goda, dricker en sån varje dag nu. Min mage gillar det och jag får inte magknip direkt som jag brukar när jag äter frukost. Har ätit frukost så gott som varenda morgon sen jag var pytteliten, men får ändå ont i magen. Beror inte på laktos, jag har provat äta laktosfritt, doesn't work!!

Osminkad tös fick ni se nu också :)

#1 - - Jannike:

Nu har jag skickat ett mail till dig angående blogg design..har pengar nu också så skulle jätte gärna vilja ha en ny hehe.

#2 - - Anonym:

du är söt hur den än ser ut :)

får man adda dig o sncla lite design? puss

#3 - - ida:

du får skicka en actimel till mig med körsbärssmak blir juh så sugen nu. Känner mej lite krasslig men får kanske masa mig iväg till butiken själv hehe. stor puss

Till top