#1 - - Hannah Hale:

Sv: Gud va kul, Österrike som är SÅ fint! Jag vill också bo utomlands ett tag.. helst usa då (lycka till hahah).

#2 - - Hannah Hale:

Sv: Jag skulle så himla gärna vilja köpa på mig ett par feta objektiv och sticka på en typ jorden runt resa eller något sånt.



Men på tal om jobba utomlands så funderar jag starkt på att gå ur gymnasiet och jobba extra ett år och sedan sticka till usa som Au Pair! Tror det kan bli kul =)

#3 - - V I L J A - Släpp aldrig dina drömmar ♡:

Underbara bilder som vanligt Sara! :)

#4 - - Molly:

Svar: Tack så jättemycket :D



Skitsnygga bilder!

#5 - - W e b - L i n n . n o - Spørsmålsrunde på bloggen min:

Kjempe fine bilde. :D Rene eventyr. :D

#6 - - hanna:

sv: Min familj har varit där flera gånger på semester både sommar och vinter och det ör såå fint :D Älskar kulturen, miljön, folket ja ALLT, kolla bara på bilderna du tar lixom :D jag ska flytta ner dit efter gymnasiet, läser spa/fitness så tänkte jobba på ett spa där nere :D btw, det var min syster som tipsade mig om din blogg, hon påstår att hon älskar Österrike, men ingen älskar det landet så som jag gör haha Kram!

#7 - - Jennie:

Gud vad jag hade velat vara där och sett de bergen :D helt underbara verkligen och måste säga jag är avundsjuk på dig som kan se det varje dag :)

Ha en fin kväll gumman!

#8 - - ida:

underbara bilder ett riktigt fantasilandskap.

#9 - - Therese:

Hej!



Hittade din blogg av en slump via en annan tjej och herre jösses vilken grym blogg du har. Både text och bildmässigt. Me like!



Önskar dig en fin dag. På återseende.

Varma hälsningar Therese

#10 - - Bompestjej<3 Gör smycken och pluggar skönhet:):

Jäklar så fina bilder:D Vilken natur ni "hamnat" i!:D Längtar tills det kommer fler naturbilder! Du är så enormt duktig och det är så enormt vacker natur!:)

Kramis<3 Ha det toppen<3

Till top