Afternoon delight..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 4
Suttit ute och gassat lite i värmen :) kan inte fatta att det är 20-25 grader här och 3 grader i sverige på vissa ställen hehe, liiite knasigt är det. Men jag klagar inte.
Har nästan som lite ledigt idag, står still på designfronten och de är faktiskt liite skönt så man inte får ångest om man går ut och lägger sig på ballen en stund. Har faktiskt pysslat med en höstig designutlottning som kommer upp senare idag eller imorgon :))

Gojset i tallriken är thaisoppa. Riktigt gott faktiskt, men det ser verkligen inte aptitligt ut hehe! Lite lunch innan vi ska åka och storhandla sen. Ska bli en upplevelse haha utan rullband vid kassorna..

#1 - - Tess:

Fin blogg! :) Älskar dina videobloggar också :D

#2 - - emina:

Jasså det är bara en bild? För på min är det ju sammanlänkat från en bild. Herregud så jag förklarar. . .

#3 - - Kristina:

SV: Ja det brukar oftast behöva extra operationer efter en stor viktnedgång, men sedan beror det också på hur elastisk hud man har och hur länge man har varit så stor... för huden kan minska ganska bra på egen hand.. men som sagt, när man kommit till den storleken så är de kanske svårt att undgå operation. Men jag blir alltid lika glad över att se hur folk lyckas. Och absolut om de lyckas så bra uton magoperationer.

#4 - - SaraLouise:

Ja här är det verkligen riktig kall höst nu! Dock har vi haft en otrolig tur hela september, senast i helgen kröp det uppemot 20 grader då solen gassade på så man ska inte klaga. =) Men man får en smärre chock nu när det är frost på morgonen, hehe.

Till top